Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (104)

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu Ženy v běhu jsem se zařekla, že nevynechám jediný film s Terkou Kostkovou.....a zatím to vychází. Tenhle film mě opravdu chytil za srdce. Ne že by to byl takový doják, ale ten film má absolutně všechno, co si představuju pod pojmem pohodový rodinný film. Jsou tu sympatické postavy, které jsou vykreslené reálně, je tu humor, který vychází z každodenních úsměvných okamžiků i nečekaných fiasek, je tu příběh, který není nijak extrémně ohraný, a samozřejmě nemůže chybět ani malé drama, které by mohlo celý film zvrátit od šťastného konce, protože ani sám život není jen růžový. Líbily se mi ukázky malých, ale velice častých okamžiků, které zažíváme všichni, a jejich následky (viz sluchátka na uších na silnici), i okamžiky, které bychom zažívat měli (viz pomoc někomu, kdo je šikanován.), přitom však všeho je tam s mírou, film v ničem netlačí na pilu, jede plynule a nenásilně a divákovi dává možnost se opravdu s postavami sžít a uvěřit, že se to dělo, děje nebo dít bude. Jediné mínus je finální soutěž na konci, která mi přišla krutě osekaná, těch deset minut navíc by film klidně snesl. Jinak ale solidních 95%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Československá romantická komedie o dvou rozvedených československých párech, kde Kostková potká Maštalíra. Má to takový lehce pozitivní feeling, hotel v Tatrách, relativně známé tváře a mládežníci do 18-ti let hrají přesvědčivě plus se štáb podíval i do Afriky, ale výsledkem je stejně něco na jedno použití, co je v žánru českého romcomu průměr. ()

Reklama

charles3 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že z toho bude další "V létě ti řeknu, jak se mám" či další z už dlouhé řady nepovedených, zaměnitelných a zapomenutelných slovensko-českých "komedií" jako Příliš osobní známost, Šťastný nový rok 1+2, Všechno nebo nic, Láska hory přenáší, To ty nosíš smůlu, lásko atd. Odrazoval mě už ten další frázovitý název, navíc evokující oblíbenou bondovku, i obsazení Kostkové, která předtím hrála právě i v prvním zmíněném snímku. Kupodivu se tento film (NNN) povedl jako málokterý a ze zmíněných slovensko-českých koprodukcí z poslední doby jej mohu směle zařadit k jejich vrcholům jako Známí neznámí nebo Invalida. U mě 68 % a tedy hodně silné 3 hvězdy. Jenom ty názvy prosím příště "trochu" originálnější... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A přitom to mohla být úplně normální romantická komedie….žádný zázrak, tuctová, trošku hloupoučká, ale normální romantická komedie. Stačilo se jenom držet na započaté cestě a vykašlat se na rádoby vtipné postavy (Sokol), na vedlejší mikropříběhy, Lenku Krobotovou (nečekal jsme, že v této dimenzi nastane okamžik, kdy jí Tereza Kostková herecky strčí do kapsy), nelogické situace a další neduhy……prostě jenom natočit film o jiskře, která přeskočí u dvou čerstvě rozvedených rodičů….nic víc, nic míň. ()

gogo77 odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 ... tekuta NAIVITA, obscenna HLUPOST a vsetky turecko-venezuelske telenovely v jednom filme ... od uplne prveho slova az po posledne toto bola sialena nuda, trapny predvidatelny dej, a herecke vykony na urovni Tatka Smolka, aj sa cudujem Mastalirovi ze zo seba dokazal urobit take sproste naivne hovado ... o co ide ? ... o nic .... aka je pravdepodobnost ze v nejakom akoze SK meste v jeden slnecny den na seba narazia pred sudom po rozvode dva ceskolsovenske pary (kde zena je ceska) a este spolu zacnu chodit ??? ... pan reziser by uz nemal citat Keleovu ani iny brak... ale toto nebol film ani pre dochodkyne ktore sa tesia zo stastnych koncov.... smutne kam viac a viac klesame ... a neuverite no konci okrem uprimnej na vzdy lasky dostali este aj ŠTENIATKO!!!!! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama