Reklama

Reklama

Na lovu

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2021, 45 min

Režie:

Michael Čech

Kamera:

Jozef Halász

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Dagmar Jandová, Aleš Háma, Ester Geislerová, Jakub Prachař, David Svoboda, Ondřej Gregor Brzobohatý, Adéla Elbel (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Světově úspěšný televizní kvíz, ve kterém si můžete porovnat své znalosti s nejlepšími kvízovými mozky Česka! Tým soutěžících se pod taktovkou Ondřeje Sokola snaží uprchnout lovci a vyhrát peníze. (TV Nova)

Recenze (133)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Klasickou televizi už skoro vůbec nesleduju, už vůbec ne v čase, kdy v ní běží největší množství nejrůznějších soutěžních pořadů. Hlavně kvůli tomu mi více než rok unikal jeden z poměrně nových konceptů, k nimž jsem měl neoprávněné předsudky a teď ho hltám skoro denně. Takováhle forma odlehčené edukativní zábavy je k večeři naprosto ideálním společníkem. [viděno v Lepší.TV] ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Baví mě to. Baví mě to moc. Konečně zase nějaká opravdu zajímavá a napínavá soutěž, přičemž to poslední rozhodně neplatí jen o závěrečné štvanici. Zajímavé otázky, půl na půl absolutně lehké a zcela tipovací, ale vsadím se, že nervy tady fungují dost, ani já si někdy nevzpomenu. Všichni čtyři lovci jsou rozhodně zajímaví soupeři a Ondru Sokola žeru, takže jsem spokojený i s moderátorem. Nadmíru. Doufám, že se tahle soutěž udrží a že se v ní začne víc vyhrávat! Ten koncept mi připadá boží. 90% v rámci televizních soutěží, navíc to má skvělou dynamiku a dává vzpomenout na Nejslabšího i na Milionáře. Díl se mnou vysílán 8. 3. 2023 (série III, díl 115). ()

Reklama

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Televizní soutěže mám ráda. Člověk zjistí hloubku svých neznalostí  a něco nového se dozví. Tato soutěž je svižná, poučná i zábavná. Co se týče toho, že by se jednalo o podvod na diváky v tom smyslu, že by lovci mohli znát předem scénář otázek a mohli si najít před vystoupením odpovědi nebo znát otázky i odpovědi a potrápit jen svou paměť, tak tady mluví proti početný štáb,  z něhož by jistě někdo na případný podvod na diváky upozornil. Taky si myslím, že lovci by se k nějakému podvodu nepropůjčili. Nevylučuji ale možnost, že se na tvorbě otázek podíleli. Co se týče výhry, která je v daném případě nízká a já jsem ji v desítce sledovaných pořadů viděla jen jednou, tak ta asi není podstatná. Soutěžící zřejmě dostávají honorář za účinkování v zábavném TV pořadu. Ondřej Sokol je vtipný moderátor a všech pět lovců bylo dobře vybráno. Vadí mi trochu vysílací čas soutěže, který se překrývá se stejným žánrem na ČT - A-Z kvíz a slovenským Duelem na RTVS, které taky ráda sleduji. Něco jiného je sobotní Hvězdný speciál se známými osobnostmi. Otázky jsou jednodušší, aby se umělci neztrapnili a lovec se občas vědomě zmýlí, aby se co nejvíc peněz vyhrálo na charitu. Tady bych řekla, že je to naaranžované. ()

BadassX

všechny recenze uživatele

Anglicky originál Chase znám a česká verze není zase tak zlá. Sokol natrénoval pozice originálního moderátora, (včetně smíchu, na což se mohl s klidem vysr.at, protože je Sokol někdy vtipný) lovci si hrají po svém a jsou pro mě celkem fajn. Jen mi není jasná mladá Zorka Jandová, která určitě nemá vůbec žádnou protekci a super se sem hodí a všechno ví 😊 ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Neskutečné, ale před týdnem jsem objevil tuhle vědomostní soutěž a je to od dob Milionáře jediná, která mne chytla. Možná, že slabším místem je jakože vtip za každou cenu u okének soutěžících, ale to je šumák, protože samotná soutěž má zajímavý systém, solidního moderátora a perfektní lovce. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (20)

  • V reálném životě Viktorie „Belladonna“ Mertlová přednáší dějiny USA, Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek je historik a pedagog, Václav „Pan Lišák“ Slabyhoudek právník a Jakub „Kalkulátor“ Kvášovský učitel na základní škole. (Olík)
  • Lovkyně Viktorie „Belladonna“ Mertová uměla číst již ve třech letech a při nástupu do školy ji chtěli poslat rovnou do druhé třídy. Před tímto pořadem se zúčastnila jako soutěžící pořadu AZ-kvíz (od r. 1997). (Olík)
  • Soutěžní přezdívka Viktorie Mertové „Belladonna“ je odkaz na bylinu rulík zlomocný (latinsky Atropa bella-donna). V jednom rozhovoru řekla, že se zkoušela spousta různých variant a tato fungovala nejlépe. (Olík)

Reklama

Reklama