Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (122)

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Bohužel série Hellraisera má stále klesající tendenci, i když se mi sedmička líbila víc než šestka. Děj je dost komplikovaný a nedotažený. Pinhead se tu objeví jen nachvíly, ale stojí to za to. Potěšující byla podoba cenobitů, která spolu s postavou potomka hračkáře odkazuje na první díly série. Dávám dvě hvězdičky a jsem zvědav na osmičku. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vsetky casti som nevidel, ale prve tri sa mi celkom pacili. Tato siedma sa mi zdala byt zbytocne natiahnuta, zdlhava, nudna, len som cakal, aby sa to skoncilo, urcite by som v noci po 15 minutach zaspal. A ze toto ma byt podla distrubutora najstrasidelnejsia cast? To je snad vtip. Nechce sa mi verit, ze uz aj osma cast je natocena a to v tom istom roku. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Sám jsem až s podivem sledoval sám sebe, že se i u sedmého dílu celkem bavím. Povedená atmosféra, po dlouhé době také solidně sestříhaný povedený příběh. Pinhead zde dostává asi nejvíce prostoru za poslední díly a to je dobře. Také po zvukové a napínající stránce se nejedná o špatný film. Opravdu je to lehce napdrůměrný snímek, solidní pokračování legendární ságy a hlavně, dle mého soudu, 4. nejlepší díl Hellraisera. Kdyby se upustilo od přespřílišné patlaniny ve střední pasáži, mohlo se jednat i 4* snímek! ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

#7 Hellraiser. Deader je další solidní pokračování video série. Hodně strašidelné, atmosférou připomínající Nikdykde. Hlavní hrdinka Kari Wuhrer patří mezi nejlepší herečky série vůbec. Rumunsko absolutně nevadí, mytologie navazuje na toymakery, což je dobré. Jenom ti cenobiti zas nefungují. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Překvapivě ne až tak hrozné, jak jsem si myslel. Hlavním problémem novějších Hellraiserů není režisér Rick Bota (jeho režie se navíc od minulého dílu znatelně zlepšila), nýbrž scenáristé, kteří stvoří šílenou dějovou patlaninu, jež pak na konci už jen těžko dávají dohromady. Naštěstí se tentokrát podařilo vykouzlit docela obstojnou atmosféru, která dává tak trochu vzpomenout na skvělý první díl, a několik opravdu pěkných scén, tudíž slabší 3 hvězdičky můžu bez výčitek dát. Mé pořadí: H1, H5, H2, H7, H3, H4, H6, H8 ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář Neala Marshalla Stevense neměl se světem Hellraisera nic společného. Když bylo rozhodnuto, že půjde o další díl ságy, Tim Day scénář kompletně přepsal. (HellFire)
  • Natáčení probíhalo v rumunské Bukurešti. (gogos)

Reklama

Reklama