Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hellraiser: Návrat mrtvých je poslední a nestrašidelnější díl zabijácké série. Zlo je opět stělesněno v postavě Pinheada (Doug Bradley), který vede armádu mrtvých, kteří vracejí k životu a mají ovšem velkou žízeň po krvi. Aby rozkryla jejich děsivé tajemství, pronikne do tohoto zabijáckého společenství reportérka v přestrojení Amy Klein. Každým okamžikem však může být odhalena a to by byl její konec… Je jisté, že Pinhead Vám, opět v celé své kráse, přinese další ďábelskou noční můru, na kterou jen tak nezapomenete! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá nadějně, ale zvrhne se to v celkem sračku. Co mě zaujalo, tak ten vůz metra, kde se tak kalilo a šukalo a erotickejma hrátkama hemžilo. Ten záznam na té videokazetě, jestli měl působit amatérsky, tak působil profesionálně se špatně provedenými amatérskými efekty (rozostření, krátké záběry etc.). A ten její otec znásilňovač vypadal z boku jak Karel Svoboda... Jo a ten Obsah/Info je zas o něčem úplně jiným. ()

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající kravina. Od čtvrtého dílu je tato série až neuvěřitelně špatná. Ty tomu teda dávaj na frak. Kdo takhle imbecilní děje vymýšlí by mě fakt zajímalo. Snad jen na tu Kari Wuhrer se dá ještě dívat, jinak stupidita největší. Možná, že ten kdo nezná původního Hellraisera, nebo ten kterému se ani ten nelíbil, nebude k tomu filmu tak kritický, ale mě tato řada přivádí k šílenství. 1.díl-100%,2.díl-100%,3-60%,4-0%,5-0%,6-0%a 7.díl jak jinak než 0%. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Charismatická postava Pinheada má obrovský potenciál, ale ani tentokrát nebyl naplno využit. Může za to levné zpracování, ošklivý vizuál a jen několika vteřinová Pinheadova přítomnost, kdy se snad ani herce Douga Bradleyho nevyplatí na tu chvilku, co pobude na place, složitě líčit. Jsou zde však i klady. Kari Wuhrer v roli reportérky je docela kost a na začátku je svým šéfem pověřena ověřit pravost videokazety, která byla zaslána na adresu redakce. Je na ní zachycen obětní rituál, při němž zavražděná dívka vstane z mrtvých. To nebylo pro začátek vůbec špatné, ale horší bylo to, že stopy sekty vedou do Bukurešti a film se pak odehrává jen v neatraktivních lokacích a je doprovázen potoky krve a halucinogenními výjevy hlavní hrdinky, jejíž duše propadla po otevření pekelné kostky, jak jinak, než Peklu. Asi nejpřísnější měřítko snese závěrečná scéna Pinheadova zúčtování, která dokazuje, že Rick Bota na režijní stoličce až tolik nekazil, ale s nízkým rozpočtem a málo využitým Pinheadem, přes lepší průměr nepřelezl. 60% ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Po hrozném šestém díle mírné překvapení, ta zápletka, včetně hlavní postavy, měla potenciál být vážně dobrá, ale jako by to nedotáhli do konce. Strašně mě mrzí že se tu s tím napětím a hororem nepracovalo více (lépe), a všechny snahy o děs se tak nějak míjely účinkem. Budovalo to jakousi atmosféru, nakonec to ale zase vypěnilo v nic. Ono mi celkově přijde, že jediný (!!) díl Hellraisera, který bych doporučil na více než jedno shlédnutí je pátej díl, ono to je většinou fakt pouze nadprůměrnej horůrek, kterej nevyčnívá zrovna nějakým perfektním zpracováním. Hrozně moc mě štve že ten potenciál prostě není nikdy využitej. Sakra to bylo v roce 2005 tak těžký, udělat jednoduché kvalitně napsané béčko s děsivým pinheadem v záporné roli, kde by nebyly tupé postavy a neshopní herci. Naštěstí tenhle díl celkem ujde, včetně hudby a prostě mi to přišlo sympatické, takže se asi nezlobím, ale znovu to vidět nehodlám. 60% ()

Honzek 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie nejhrubšího zrna. Jméno Hellraiser si tento snímek nezaslouží ani zdaleka. Naprosto trapný scénář, postavy se chovají jako idioti, horor to vidělo z rychlíku...Všichni pekelníci se v kostce fackují že museli na světlo světa v tomhle filmu. Posledních 15 minut to docela šlo a tak dám jednu hvězdu, ale s odřenýma ušima. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář Neala Marshalla Stevense neměl se světem Hellraisera nic společného. Když bylo rozhodnuto, že půjde o další díl ságy, Tim Day scénář kompletně přepsal. (HellFire)
  • Keď Amy (Kari Wuhrer) kráča metrom, náušnice, ktoré má po celý čas na pravom uchu, sa na chvíľu objavia na jej ľavom uchu a následne opäť na pravom. (beso74)
  • Českou stopou ve filmu je vůz Škoda Felicia, který je možné zahlédnout ve scéně, kdy jede Amy (Kari Wuhrer) taxíkem. (Mandalorian)

Reklama

Reklama