Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studená válka je možná u svého konce, ale nové světové pořádky dávají vzniknout skupině tajných nájemných žoldáků zaměstnaných lákavou nabídkou. Tito lidé, známí jako Ronin, se setkávají ve Francii u tajemného klienta kvůli zdánlivě rutinní práci - krádeži aktovky. Jednoduchá mise se ale stane velmi nebezpečnou, když i ostatní organizace z podsvětí začnou usilovat o stejný cíl..., a aby skupina Ronin mohla zdárně dokončit svou práci, musí udělat něco, co dosud bylo jejím členům cizí...začít si důvěřovat! (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (500)

Radko 

všechny recenze uživatele

Solídna akčná naháňačka, výborní herci v dejovo štandartnej krimi dráme. Je pomerne škoda, že takto premakane dobre vystavané filmy s áčkovým rozpočtom i hercami trpia zuniformizovaným scénaristickým riešením , ktoré je (zrejme neraz i producentami), ušité na mieru väčšej predajnosti a úspešnosti filmu. Ronin je však predsa len o trošíčku lepší, minimálne v tom, ako vytrel zrak rôznym experimentátorom s formou v oblasti krimi či thrilleru. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dobrej film, vsechno je tu dobry, ale presto jsem se nudil. John Frankenheimer podle me neumi tocit akci, protoze i kdyz je sebelepsi, vzdy se najde neco na cem se to cely pomrda a zacne to nudit. A to je pripad i tohohle filmu. Herecky vykony jsou slusny. De Nira nemam rad, ale predved dalsi pohodovej vykon, Jean Reno mi prisel jeste lepsi, ale bohuzel nedostal vic prostoru. Pribeh je spis prumernej a to, ze na zacatku jsou nejaky kecy kdo to byli roninove, mi prislo spis jako takova snaha o ozvlastneni snimku, protoze tohle je proste prumerna kriminalka. Samozrejme tu jsou i nejaky petihvezdickovy sceny, ale ne moc, takze vetsinu casu film pusobi umele natahovane a nudne. Lepsi 3*. ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodně 3 za celkové zpracování a 1 za Roberta a Jeana, ti byly opravdu výborní. Perfektní kriminální příběh, s naprosto nekompromisním scénářem a atmosférou starých detektivek. Skvělé reálné akce, které hravě strčí do kapsy i filmy z dnešní doby. Nicméně, je to prostě bezhlavé honění stříbrného kufříku. Ty 4 u mě skutečně drží Robert De Niro a Jean Reno, kterým skvěle asistuje Natascha McElhone. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Vincent a Sam jsou nejzajímavější postavy gangu, který se připravuje na loupež kufříku se záhadným obsahem. akce se zdaří, ovšem jeden z týmu si kufřík nechá pro sebe. to ale neměl dělat, protože Sam je zabiják k pohledání a Vincent také celej život nic jinýho nedělal. kriminálka míchaná s akcí, napětí, svět tajných agentů a podsvětí, automobilové honičky, charisma J.Rena a R.D.Nira, záhadný kufřík, ve kterém bylo..... , já už vlastně nevím.. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro a Jean Reno vytahují film svými výkony o stupínek výše. Přitažlivý námět nenašel tak vyrovnaného partnera ve scénáři, a tak se mi jevilo 121 minut jako příliš. Nevynechal bych z nich však ani jediný záběr z automobilových honiček, které mohou sloužit jako studijní materiál i současným tvůrcům. Sympatická byla (i přes miniaturnost jeho role) účast Jana Třísky. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (30)

  • Ve scéně, kdy Gregor (Stellan Skarsgård) říká instrukce Samovi (Robert De Niro) z auta, kde je umístěn počítačový terminál, je ve skutečnosti umístěno zařízení na editování filmů, které bylo při natáčení používáno. (Caaslav)
  • Když Sam (Robert De Niro) léčí svého kolegu, tak láhev s alkoholem odhodí na postel dvakrát za sebou. (SONY_)
  • Při automobilové honičce je Samův (Robert De Niro) vyplašený výraz odrazem skutečného strachu. Ve skutečnosti seděl vedle profesionálního řidiče a držel v ruce gumový volant. (agass)

Související novinky

Zemřel herec Michael Lonsdale

Zemřel herec Michael Lonsdale

22.09.2020

Ve věku 89 let zemřel v pondělí v Paříži filmový a divadelní herec Michael Lonsdale. Informaci předala zpravodajská televize BBC s odkázáním na jeho agenta. Britsko-francouzský herec se narodil v… (více)

Keanu Reeves trénuje na samuraje

Keanu Reeves trénuje na samuraje

20.11.2009

O filmu 47 Ronin už jsme kdysi dávno psali, ale pak bylo ticho a vypadalo to na jeden z projektů, které se nakonec nedočkají realizace. Zdá se však, že to studio Universal s napůl legendárním, napůl… (více)

Samuraj Keanu

Samuraj Keanu

10.12.2008

Marketingová kampaň k remaku scifárny Den, kdy se zastavila Země stojí především na konceptu „zdůrazněme divákům, že hlavní roli hraje kdysi tak hvězdný a milovaný Keanu Reeves“. Na internetu to… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno