Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Archivář dostane za úkol dát do pořádku sbírku poškozených videokazet a zjistí, že je filmařka natočila během vyšetřování nebezpečné sekty. (Netflix)

Videa (6)

Trailer

Recenze (184)

applause 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem od seriálu nic moc nečekala, tak jsem dostala celkem slušnou podívanou. Tuplem, když teď stojí hororové věci za nic. Snímek má celou dobu skvělou hororovou atmosféru a pár lekaček. Místy mi dost připomínal Kruh i se tam tak jeden díl série jmenuje. Konec zajímavý, jsem zvědavá, co přinese druhá série. Doporučuji. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Celkem netradiční a sympatický seriál, který se snaží kombinovat hned několik hororových žánrů (sekty, démony, scifi vetřelce, cestování časem, horror kazety a parazity), ale ve výsledku se v tom dle mého trochu ztrácí. První díly pěkně navnazují na rozuzlení, druhá polovina seriálu stále pokládá víc a víc otázek, na které čekáme ve finále odpovědi, jenže poslední díl nezodpoví téměř nic, a tak jakoby celá série vyšuměla do prázdna bez odpovědi. Zvláštní, netradiční, místy atmosfericky hutné, ale celkově takové hodně nejisté a neurčité... ()

Reklama

VSlunecnice 

všechny recenze uživatele

Výborný a napínavý mysteriózní seriál! První polovina naprostá pecka: pomalé tempo, až nepříjemná hudba navozující atmosféru, výborná kamera a sympatické postavy.  Druhá polovina trochu ztrácela na dynamice a finále bylo na můj vkus urychlené a ne podle mého gusta. Nicméně jsem se od prvního dílu nemohla odtrhnout od obrazovky a milovníkům žánru doporucuji! Velký plus za lekačky a hororové prvky, které byly propracované, originální a ne ve stylu dnešních hororu, kde se leknete jen hlasité rány… ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Atmosférou nejpůsobivější a příběhem nezajímavější série od dob zrušení OA. Způsob vyprávění proplétající dvě časový osy dvou osob, kdy každá řeší svojí záhadu, je vtahující a originální zároveň. Navíc se tady pohybujeme ve vodách cosmic hororu, ve kterym se snoubí psychicky pohnutý postavy s nedefinovatelným "zlem" z jiných světů, kde divák v určitých chvílích nemá šanci tušit, co je manifestací oněch psychických poruch a co součástí skutečný reality. Čím víc se pak blíží finále, tím větší mindfuck se rozpoutává. Herecký obsazení plný neotřelých a talentovaných tváří a znepokojující soundtrack to všechno jenom podtrhuje! ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Pokud nechcete číst spoilery, tak tenhle komentář přeskočte!!!....... ........... ............. ............. ............. Archiv 81 má tradiční problém moderních hororů. Vybuduje atmosféru, položí řadu zajímavých a zneklidnujicich otázek a na konci na ně dá úplně retardované odpovědi. Ale úplně. Jo a taky spousta věcí nedává valný smysl. Třeba že jednou je potřeba podrezat oběť, ale pak najednou ne. Démon chce hrozně ven, ale vůbec se mu ven nechce. A tak dále a tak dále. A taky že chudý černošský strihač - sirotek jezdí v BMW. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (11)

  • Zmiňovaná kometa Cháron (Kharon), odvozená od jména syna boha věčné tmy Ereba a bohyně noci Nykty, jenž byl převozníkem mrtvých do podsvětí, vůbec neexistuje. Stejně tak je i fikcí Kaelego, napůl bůh napůl démon. Cháron je ve skutečnosti největší měsíc trpasličí planety Pluto. (DJMaroko)
  • V epizodě roznáší služebná Rose (Meg Hennessy) na slavnosti sklenice s alkoholem. Na tácku má dvě sklenice, ze kterého si host jednu odebere. Rose pokračuje v chůzi mezi hosty s jednou sklenicí, aby z jiného pohledu měla na tácku dvě a pak zase jednu. (pávek)

Reklama

Reklama