Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Jake Malloy (Sylvester Stallone) se stane svědkem brutálního zločinu, který ho psychicky srazí až na dno. Z Malloye se stává alkoholik. Aby se zotavil, nastoupí léčbu na rehabilitační klinice pro policisty. Místo, které mu má být útočištěm, se ale brzy promění v děsivé vězení. Když sněhová bouře odřízne kliniku od okolního světa, zemře tu za podivných okolností několik pacientů. Je zřejmé, že uvnitř je vrah a že se teď kdokoli může stát příští obětí. (Magic Box)

(více)

Recenze (274)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tento film si můj oblíbenec Sly asi za rámeček nedá. D-Tox mu značně ubral ze své někdejší síly. Jedná se totiž o naprosto průměrný thriller o vrahovi policistů, který má spadeno právě na našeho Sylvestra. Trošku jsem počítal s tím kdo asi bude vrah. Dost často je jím někdo kdo se dost lísá k hlavní postavě anebo taky ne? PS: Myslím že podobný vzorec (skupinka lidí odříznutá od světa) jsme viděli již hodněkrát a mnohem lépe. 45% ()

themic 

všechny recenze uživatele

D-tox je akční thriller v hlavní roli se Sylvestrem Stallonem. Dobré béčko, ale čekal jsem něco lepšího, no. Námět je podobný mnoha filmům, které se už natočili a dostali se na plátna do kin, jako například "Mind Hunters" apod.. Docela zajímavá je změna zápletek. Nejdříve je Sly agent, který hledá nebezpečného vraha a hned na to je to suspendovaný polda na odvykací kůře. Dávam čtyři hvězdičky, včetně hvezdičky za Roberta Patrica..:) 70% ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Ron L. Brinkerhoff .. Snímku se z úvodu daří, byť průměrnou formou, bavit. Kriminální linka plná krutých vražd sice nepřináší nic nového, spíše až kopíruje jiné, zdařilejší thrillery (Se7en je velký vzor), ale nenudí. Vše jaksitaksi funguje - tedy alespoň do doby, než se Stallone psychicky zlomí a odjede na nucené léčení. Pak se celek zhroutí do velmi slabého a omšelého psychologického dramatu s tajemným vrahem v uzavřené skupině, který zabíjí v zájmu vyšších mocí a tím napíná nervy hlavní postavy na maximum... mno, je to provar! 30%. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Vrah nedal pokoj Malloyovi ani v léčebně, kde se měl zotavit především po psychické stránce. Léčebna je bývalý vojenský blázinec v horách, kde lišky dávají dobrou noc. Dobré místo pro likvidaci pár dalších osob. Zůstává jen otázka, kdo bude další na řadě. Prostě jde jen o další vyvražďování lidí v odlehlém komplexu. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Hned z první mojí projekce D-Toxu jsem byl naprosto odvařenej. Temnej akčňák, plnej mrazivé atmošky i prostření a starej dobrej Sly je zpátky! Ono i samotný obsazení na palubě kliniky kdesi v horách je na skvělé úrovni. Má to akci, napětí, tempo i super nenáročnou hodinku a půl. Navíc zbožňuju bijáky, kdy vyvražďuje skupinku lidí nějakej její člen a vy bádáte, kdo že to vlastně může bejt. No a i když to tady nebyla hádanka zralá na Sherlocka, jsem rád, že si i velkej akční veterán, zahrál v něčem takovým! 75% ()

Galerie (64)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně, kdy si Jake (Sylvester Stallone) řeže žíly na levé ruce, tak když ho kolega veze do detoxikačního centra, má (v autě) zavázanou ruku pravou. (Kytkajitka)
  • Film sa mal pôvodne volať Eye See You, neskôr bol však premenovaný na D-TOX, čo je skratka pre detoxikačné zariadenie. (Paldiny)
  • Scény ve vánici byly natočeny v Kanadě. (Chatterer)

Reklama

Reklama