Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po rozchodu s vysněným partnerem se nemocná Marta zamiluje do umělce. Osud si pro ni a její kamarády ale připravil pár nečekaných zvratů. (Netflix)

Videa (9)

Trailer

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle předpokladů v pohodě. Ludovica Francesconi mě uchvátila v prvním díle, takže druhý byla radost taktéž sledovat. Romantický relax, jen s momenty, které mi k ní a jejímu stavu úplně nesedly. Ale to je asi o věci vkusu. I tak odpočinková záležitost s fajn hlavní hrdinkou. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

Bohužel slabší než první díl, ale pořád mě to bavilo. Ta italština tomu dává skvělý šmrnc. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Znehodnotenie prvého dielu hneď v úvode a celkovo je to od neho takmer o dve triedy menej funkčné po všetkých stránkach, a klišé je už skrátka iba klišé. Francesconi to ale stále ťahá. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie zaujímavej "jednotky" nebolo vôbec na zahodenie. Ale sympatiu k excentrickej Marte som si bohužiaľ stále nenašiel. Aj keď, ani ten jej Gabriele nebol povahovo žiadna výhra, na Martu sa aj tak nechytá, a ani sa nečudujem, že vo vzťahoch žne toľko neúspechov. Samozrejme, jej nemoc z nej robí neustále chudiatko, ale nič to nemení na tom, že ma irituje. Okej, už som sa "vybúril" :) Ale inak film bol Ok, stále mal čo povedať, zápletka bola fajn, a aj ten štýl bol najväčšou prednosťou celého filmu. No na viac ako 2* to tento krát nevidím... ()

MartinDruny 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu této trilogie se mi druhý díl zdál slabší. Zatímco totiž v prvním díle "Jiná liga" se podařilo dobrým scénářem dobře prokličkovat mezi klišé a patosem, tak že film působil neokoukaně, zábavně a svěže, tak v tomto druhém díle to již tolik nefungovalo a některé pasáže působily, jak vystřižené z laciného sitcomu či telenovely. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama