Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Makani a její kamarádi z Osborneské střední se snaží zjistit, kdo jde po krku studentům a odhaluje jejich největší tajemství. Jinak totiž zabíjení nepřestane. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (114)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Politicky angažovaný slasher, kde se mimo na krev bohaté zábavy mládež i přivzdělá stran nastolení nové báječné reality a o boji  barevně pestrého transproletariátu.   Vzhledem k tomu, že nepatřím k cílovce vedlejších neorudých motivů, bylo mi při sledování jen lehce trapně, stejně jako u podobně potřísněného remaku Candymana. Nepatřím k těm, co by se cítili těmito společenským tendencemi ohrožováni, nicméně mi prostě přijdou  dětsky ufňukané a potvrzují mi můj pocit o myšlenkové smrti lidstva. Ale tak zpět k filmu.  Vyvražďovačky  patří k mým oblíbeným hororovým subžánrům a srovnám-li tuhle vlastně přímočarou, a až v závěru předvídatelnou,  smršť pohledných vražedných útoků  s nedávnou, nepovedenou a užvaněnou  poctou žánru Ulice strachu, tak se dostanu na slušné tři hvězdy. P.S. Pro darkrobyka: Na střeva ven taky došlo, dodám screen:-) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Tuctová, podpriemerná stredoškolská vyvražďovačka, ktorá sa ubodala do kvalitatívneho suterénu skrz snahu o spoločenskú, genderovú a neviem akú rovnosť. Máte tu k dispozícii partičku v zložení gay, on/ona/ono, černoška, Vaiana, atď. Skvelá ukážka do očí bijúcej zdegenerovanej filmárskej korektnosti, ktorej vznik ocenia jedine tak on/ona/ono organizácie. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Ale jó. Solídny slasher. Trošku viac sa venuje teenagerskym mindrákom a problémom, na môj vkus, ale zasa postavy sú pekne prepracované a presvedčivo podané. Rozuzlenie dáva zmysel, kills sú pomerne krvavé a Nebraska skvelé prostredie. Človek si spomenie hlavne na Scream, takže prečo nie. Pekný vizuál a miestami pekná retro hudba. Odsýpa to, až do o.k. finále. Za to, že sa to nebojí byť ani slasher tú štvrtú hviezdu prihodím, objektívne niekde medzi 3 a 4, ale za sympatie k teenage slasherom(hlavne s 90s arómou) skôr hodnotím k tej štvorke. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci slasher žánru se poměrně těžko daří přicházet s něčím novým a tady se to díky maskám které vrah používá povedlo alespoň trošičku.Jinak je to standardní vybíjená,která ničím nepřekvapí,ale má natolik sympatické postavy,střídmou stopáž a slušný level zábavnosti,že uteče jako nic a nenudí...60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Fajn hudba a prchavé chvíle atmosféry, při kterých se na vřískajícím půdorysu vytahují tajemství loňských let (a taky jar, podzimů a zim). Úvodní pořadí na death listu: bílé fotbalové vyhráblo, tupá školní princezna stejné barvy pleti a na práškách závislý Hispánec, po kterém se nebude nikdo ptát, mohlo překvapit asi tak stejně jako horkost stopy vedoucí k místnímu podivínovi. A pak zůstává rozmanitá skupinka osob, u kterých si sice nemůžete být stoprocentně jistí, že nebudou další obětí, ale můžete dát krk na to, kdo z nich nebude pachatelem. Ta angažovaná woke kultura to divákům nejen slasherů nyní strašně zjednodušuje.. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Ve 33. minutě je zmíněn film Pomáda (1978). (Zix.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno