Reklama

Reklama

V nejvyšší lize získávají hráči baseballu bohatství a slávu, někteří z nich se stávají legendami. Není tu místo pro nezkušené zelenáče nebo stárnoucí atlety. Snad kromě mužstva Clevelandu. Veterán baseballu se zdravotními problémy, podmínečně propuštěný mladistvý delikvent... V tomto roce možná ve výběru Clevelandských Indiánů nejsou hráči, v jaké clevelandští fanouškové vždycky doufali, ale je to skupina mužů, kteří jsou rozhodnuti vytěžit ze své šance co nejvíc. A s týmem, jako je tento, se může stát cokoliv. (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (107)

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Baseball není sport, který mě chytil. A přesto jsem za posledních pár dní viděl už druhý film z tohoto prostředí. Zatímco zpátky ve hře hrálo na dramatickou notu tohle se nese v odlehčeném tónu. Je to klasická pohádka o týmu outsiderů, který se za nepříznivých okolností dokáže zvednout a vítězit, ale je to tak neskutečně zábavný. Tým složený z různých figurek z nichž skoro každý dostane svojí šanci se předvést. Plno scén jsem se prosmál a nebo se, alespoň usmíval.Komentátor byl skvělý a jeden z těch čínských údržbářů na to měl jasný názor. No a finálový zápas, ač jsem věděl jak to skončí, jsem si protrpěl. Byli to nervy. ()

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Vím že to pro film není moc lichotivé, ale zamiloval jsem si jej tak, že jsem jej sledoval vždy, když jsem nemohl usnout! Důležité však je, že jsem si jej opravdu zamiloval a nedám na něj dopustit! Vždyť tak krásná a přitom vtipná a výborně zahraná pohádka pro dospělé se málo kde vidí! Je to film bez ambicí, ale naprosto zvládnutý! To jej činí filmem s neopakovatelným kouzlem!:) ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Ty jo, zamlada sem tohle viděl fakt hodněkrát a musím říct, že sem to měl rád. Uplně sem ale na tenhle kousek zapomněl, páč ho vůbec nedávaj v TV, ne že bych na tv prrogramy čučel, ale prostě se mi tenhle film uplně vypařil. No, ale pak sem si na něj vzpomněll a to je asi tak všecko :o). Je to stejná sranda jako zamlada, akorát krapet menší... ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Příjemná sportovní komedie z prostředí baseballu s předvídatelným dějem. To ale nevadí, protože tu hrají fajn herci - Berenger, který chce zpět svoji dívku, superrychlý a docela vtipný Snipes, drsňák Sheen. Každý z nich má nějakou tu slabůstku, kterou musí překonat, celý tým se pak musí vyrovnat s nepřízní majitelky, která chce, aby prohrávali, aby mohla klub prodat. Na 4 hvězdičky to vytahuje fantastický a napínavý závěrečný zápas, zatím jsem lepší v baseballovým filmu neviděl. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy v nichž loseři s vtipem vítězí. Šablona těchto filmů je sice pořád stejná, jde jenom o to dát dohromady co největší spolek zábavných týpků. Tady se to povedlo. Ačkoliv Berenger měl být největší hvězdou filmu, tak se mu Sheen se Snipesem v daleko menších rolích s přehledem yvrovnají. Charlie Sheen jako naivní, poloslepý, drsňácký nadhazovač, likvidující kovové figury na tréninku je skvělý. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Film aj jeho pokračovanie sa natáčali v Milwaukee, na štadióne konkurenčných Brewers. (dalver)
  • Charlie Sheen v roku 2011 priznal, že pred natáčaním filmu užíval steroidy na zvýšenie svojej výkonnosti. (dalver)
  • Hodiny na výsledkové tabuli ukazují 10:40. Přitom je den a prvoligové baseballové zápasy se dopoledne nehrají. (Sinecod)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno