Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět jsou tady a lepší než kdy jindy! Nezdolní Cleveland Indians, kteří se z konce tabulky dostali až na její vrchol. Ve ztřeštěné sezóně první ligy se nyní potýkají se slávou i s požitky z ní vyplývající. Lehkomyslný nadhazovač Rick Vaughn (Charlie Sheen), chytač Jake Taylor (Tom Berenger), samolibý polař Roger Dorn (Corbin Bernsen) a další jsou v tomto zábavném pokračování připraveni ke zcela novým dobrodružstvím. Harry Doyle (Bob Uecker) je opět ve své kabině s barvitými komentáři, majitelka týmu Rachel Phelpsová
(Margaret Whittonová) intrikuje na plný plyn a Randy Quaid se připojuje k této sestavě jako skvělý ukecaný fanoušek. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

maxELfilmy 

všechny recenze uživatele

První díl je super zábavná sportovní komedie. Tohle je o kus slabší. Příběh je jenom větší jednička. Humor pořád funguje. Bohužel jsou tam pár nových postav, který nedostanou pořádný prostor. Ale komu pořádně vadí, že v komedii nejsou moc dobrý postavy. Samozřejmě baseballové zápasy jsou na filmu nejlepší. Škoda jen, že tam není Wesley Snipes. Jinak je to jen ok pokračování jedničky. Celkově 6,5/10 neboli 3/5. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Obsazení skoro stejné přibyl akorát jeden číňan do týmu, který mě, ale vyloženě otravoval zápletka vychází z prvního dílu, ale už to nejsou neznámí hráči, ale vítězové ligy. Je to o něco slabší než první díl ale ne zas tak o moc. Tahle série mě prostě baví a song Wild-Thing mi zvoní v uších ještě teď. ()

Reklama

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že mi výmena Omara Eppsa za Wesleyho Snipesa nevadila. Vadila a dosť. Film však ukázal to, čo aj jednotka a to, že to nie je one man show film. Síce ako aj v jednotke aj tu máme love story, no to len dokrášľuje dej. Očakávaná, ale výtaná zmena osobnosti u „wild thing” má potešila. V celku podarené pokračovanie. 75%. ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu druhú sezónu. Tá prichádza hneď s niekoľkými zmenami pričom najdôležitejšou je rošáda hlavných postáv, pri ktorej Berenger odovzdáva štafetu ambicióznemu Sheenovi. Zápletka so "stratou osobnosti" znovu nespravila test z originality a tak sledujeme ako Charlie opúšťa rolu rebela, Woodoo man presedláva na Budhu a Snipes pričuchne k akčnej kariére, pričom samotného herca musí vo filme (celkom obstojne) zastúpiť náhradník. Inak zvyšok je ako za starých čias, loptičky lietajú kolom, ožralý komentátor perlí ostošesť a nabúšený návrat na výslnie zaváňa nostalgiou. Čo prekáža je občasná scenáristická sterilita a otravná postava šaškujúceho aziata, inak oddychovka na nedeľné popoludnie ako vyšitá. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie je o trochu slabšie, ako jednotka. No pár fórov vám vyčarí na tvári úsmev. Scenár je samozrejme veľmi blízky prvej časti, a ako to býva zvykom aj záver. Trochu ma zarmútila výmena Snipesa za Eppsa, no po chvíli som si už zvykol a užíval si film. Sheen s krízou identity no koniec všetko vyriešil. Alison Doody, vau! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Film mal premiéru v rovnaký víkend ako športová komédia Šampióni 2 (1994), v ktorej si hlavnú úlohu zahral brat Charlieho Sheena (Ricky Vaughn), Emilio Estévez. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes si nemohol zopakovať úlohu Willieho Maysa Hayesa z pôvodného filmu, a tak ho nahradil Omar Epps. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama