Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Láska se na věk nebo na místo neohlíží. Nikdy nevíme, kdy a kde nás potká. Můžeme se zamilovat ve školce, v důchodu, na ulici, v parku. Kdykoliv a kdekoliv. Josef (Boleslav Polívka) se těší, že si po odchodu do penze konečně splní svůj dávný sen a stane se pouličním klaunem. Svým šarmem okouzlí i ráznou Marušku (Eliška Balzerová), majitelku pojízdné kavárny. Jako by se ti dva hledali celý život. Ale není na osudovou lásku přece jen trochu pozdě? Navíc se k Josefovi do vily právě stěhuje jeho dcera Anička (Jana Pidrmanová) i s pětiletým Honzíkem. Domnívá se, že s chlapy definitivně skončila, ale setkání s dávnou láskou Pavlem (Matouš Ruml), ji zasáhne u srdce. K Honzíkovi do školky nastupuje nová holčička Evička. Honzík poprvé zažívá pocity spojené s láskou, úplně se v nich neorientuje a tak sbírá rady od maminky, dědečka Josefa nebo sympatického strejdy Karla (Vladimír Polívka). I toho potká ve školce láska, když se zamiluje do Honzíkovy paní učitelky Elišky (Kristína Svarinská). A aby toho sbližování nebylo málo, Karlův basset Váleček si velmi rozumí s Eliščinou bassetkou Šalinou. Láska přináší do životů našich hrdinů naději a krásu, ale i komplikace a překážky, které budou muset s úsměvem a dobrou vůlí překonat. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (161)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Produkčně zvládnutá, příběhově bezpečná a v detailech neurážející. Po Ženách v běhu jdou Horský s Hoffmanem diváctvu opět naproti a výsledek tomu odpovídá. Neproblematická a důstojná romantika sází na subtilní humor a příjemné postavy. Vždyť taky proč ne? Více zde. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Nemám ráda příliš šťastné konce, protože nejsou reálné. Současná česká komedie upadá. Točí se naklonované sterilní kousky, které se podobají jako vejce vejci. Tenhle mezigenerační spektákl byl na hranici únosnosti. Všechno zalité sluncem, krásně předvídatelné, ničím nepřekvapivé. Chybí kousek invence, moment překvapení, třešnička na konec. ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Duo Martin Horský a Tomáš Hoffman vytvořili už třetí dobrou komedii za sebou. Tento žánr jim jde a i Srdce na dlani je milý, romantický film, u kterého si odpočinete, užíváte si lásku s hlavními hrdiny a je vám dobře na duši. Zde se opět povedlo herecké obsazení, kde vynikají hlavně kluci Polívkovi a Eliška Balzerová. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Stále si nedokáži vysvětlit jak může většina novodobých českých komedií začínat tak nadějně a stejně to pak končí jako nevýrazný brak. Zprvu to sice vypadá na velmi zajímavou komedii, kouzlo se však velmi rychle vytrácí. Největším úskalím jsou zřejmě seriózní témata, kterými se film začne zabývat v pozdější části příběhu. Záhy se tak dílo mění na vcelku předvídatelné drama s jehož příběhovým vyvrcholením jsem nebyl vůbec spokojen. Navíc, co se té komedie týče, tak drtivou většinu zábavných pasáží má na kontě malý klouček, přičemž jeho část příběhu bych jako jedinou hodnotil lépe. Zbytek žádná sláva........ 50% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Oproti Ženám v běhu další film Martina Horského nemá takovou šanci (ambici dle mého ano) stát se takovým velehitem a univerzálně pobavit všechny diváky. Je citelně vážnější, ačkoliv samozřejmě humorem se nešetří, profesionálně natočený (jen hlasitost mluveného slova mi přišla někdy až příliš nahlas, asi kvůli starší generaci) a nasnímaný a šablonovitě propsaný do třech dějových linek (2x Polívka!), které pochopitelně dobře skončí. Jen ten Vetchý tentokrát chyběl. Na Netflixu ale jistě brzy předem určený hit. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (6)

  • Když Pavel (Matouš Ruml) zachraňuje Honzíka (Jenda Čadil) z bazénu a následně z něj vyleze, má vlasy od vody „učesané“ směrem dolů, v dalším záběru je má učesané na stranu a pak zase dolů. (griph)
  • Karel (Vladimír Polívka) používá vozík ORTOSERVIS AS 01. Nicméně tento vozík by vozíčkář jeho postižení asi nepoužil (je to vozík pro začátečníky). Také z podsedáku, který používá, by měl nejspíše dekubity (prosezeniny). (bandolier.wz)
  • „Srdce na dlani je příjemný a chytrý film s humorem. V životě mnohých je radosti málo a tato komedie pěstuje úsměv a inteligentní legraci,“ řekl o filmu Bolek Polívka. (SONY_)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama