Reklama

Reklama

Tom Berenger a Billy Zane jsou pověřeni likvidací šéfů narkomafie. Jenže jejich spolupráce na plnění úkolu zašla příliš daleko... Seržant Thomas Beckett a jeho kolega Richard Miller jsou americkou vládou pověřeni náročným "posláním" v Panamě, kde mají postupně zlikvidovat šéfy drogové mafie, rebelující generály a bývalé žoldnéře CIA. Od svých obětí se však ničím neodlišují a jejich "spolupráce" nakonec vyvrcholí tím, že obrátí zbraně proti sobě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (88)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Největším mínusem je asi nepříliš povedený začátek, kde hlavně všichni aktéři snad ani nepředvádějí něco, co by se dalo nazvat hereckým výkonem. V hlavní dějové linii v čele s Berengerem, který svou úlohu zvládá bezchybně, a Billy Zane jde v jeho šlápějích. Slušná hudba, dobrá atmosféra. Plný počet tomu nedám, ale čtyři si to rozhodně zaslouží. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Hodnoceni udeluju s prihlednutim k zanrovemu naplneni, nebo jak to rict...pokud hledate akcni film s vojenskou tematikou, predvidatelnym pribehem a primerene slusnym hereckym vykonem, budete spokojeni. Akcni oddychovka plna silnych slov, vystrelu, dzungle a vojenstvi. Dokonce nezbyl cas ani na zadnou lasku. ;) 4- ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Co napsat? - snad jen: nandej na sebe dvě kila listí, kilo bahna, půl kila prachu a písku, zalehni na kopečku, a ani se nehni blbečku. Prásk! A je hotovo. Zane i Berenger jsou u mě loser herci, ale tady to ušlo. Jen ten konec je takový umouněný. Chce ho zabít, ten druhý ho pustí. Pak Happy End. A ten trik? Jedna kulka - dva mrtví! Trochu laciné, ne? Nudné to ovšem není a stupidní také ne. Na zabití času to ujde. ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Když bych měl hodnotit pouze Toma B., tak rozhodně podle mého tuto sniperskou roli zahrál výborně. Velmi se mi líbí příběh odstřelovače a na rok 1993 si myslím,že skvělý filmek. Jeden z mých oblíbených v čele s Berengerem. Scény vojáka neustále v krytu a tichá čistá práce.. Jako malý kluk jsem si hrál na odstřelovače a celkem mě to bavilo :-D. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak jako netvrdím, že je to nějaká dobová bomba, ale z této nekonečné série asi jediný film co opravdu stojí za vidění. Ostřílenej mazák Berenger to nemá jednoduchý. Stabilního parťáka mu sejmuli a místo něj dostane k ruce mladý ucho, který má sice za sebou prestižní vojenskou školu a trénink, ale to je prd platný, když se bojí vystřelit. Naproti tomu, že tempo není nijak závratný, tak jsem se ani nijak zvlášť nenudil. Film má kompetentní zpracování a pěkný exteriéry. Nějakou tu akci bych přidal, ale jinak ok. Neurazilo to.60% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa od 28. augusta do 18. októbra 1991 v Austrálii a Paname. (m.a.t.o.)
  • Zbraň, ktorú používa Billy Zane, nie je poloautomatická puška H&K PSG-1, bežne používaná ostreľovačmi špeciálnych jednotiek, ale H&K SR-9 TC. Podobná a lacnejšia verzia PSG-1, navrhnutá pre civilný predaj. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama