Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (77)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Souboje za jasných 5 bodů všechny. Zbytek už tak jasný není. Vrchol zoufalství je scénář, je plný zvratů, které nedrží pohromadě. Velmi často se totiž dozvíme něco díky čemuž  Ředchozí situace (nebo chování postav) nedávají smysl. Navič některé zcela zřejmé konsekvence se ignorují (z nelogického důvodu). Je to škoda. A veliká. Díky tomu jsem totiž posledních několik epizod víc nesnášel než si užíval. Viz hodnocení u jednotlivých epizod. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další naprostá korejská pecka, která nabízí hutně postavený příběh v divácky vděčném prostředí mafie a policajtů v utajení. Herecky skvělé a to na obou stranách. Akce je téměř vždy osobní a na nože, tak jak jsme pěkně zvyklí (a samozřejmě kýble krve). Hudba výborná taktéž, soundtrack si rozhodně párkrát sjedu. Ačkoliv to není jenom čistá akce, tempo je slušné a dialogy a vývoj, či spíše pomalé odhalování příběhu nenudí, prostě se na to dobře kouká. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

91%. Možná proto, že se na gangsterské věci nedívám tak často. Možná proto, že mi to sedlo do nálady. A možná proto, protože je to i na jihokorejské poměry výborné. Syrové, lehce nepředvídatelné a ne s zcela dotaženým koncem. Pokud bych něco vytkl, tak rychlost hojení ran hlavních hrdinů a schopnost s nimi bojovat. Nerealistické, ale v rámci žánru přijímám. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jihokorejský odvar Volavky a jí podobných filmů. Na oko pěkné, herecky padnoucí ale na poli 8 hodin se toho děje dost málo na to, abych se celou dobu bavil a na akci se zde hraje méně, než by se mohlo na první pohled zdát. Na každou epizodu tak spadá cca 5 minut akčních scén a většina děje byla nezajímavá úplně vata. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Dobrý seriál z policajného prostredia. Ak si od neho veľa nebudete sľubovať, dokáže vás zamestnať na pár dlhých večerov. Príbeh je jednoduchý a dosť okukaný. Zo začiatku celkom svižne tempo, ku koncu sa to vsak už začínalo zamotávať čo spomaľovalo plynulosť deja. Posledná časť obzvlášť bola až moc prekombinovaná. Herci mohli trochu viac času venovať nácviku bojových scén a choreografii, ktoré pôsobili príliš lacno a kazili celkový dojem. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)
  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno