Reklama

Reklama

Modrá až na kost

(seriál)

VOD (1)

Epizody(8)

Zavraždili jí otce a ona se chce pomstít. Obrátí se proto na mocného bosse podsvětí a pod jeho vedením se dá k policii. (Netflix)

Recenze (75)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pokud by mi bylo patnáct, neměl bych už něco nakoukáno a za vrchol seriálové produkce bych považoval jihokorejskou provenienci, propadnu zřejmě akutnímu nadšení. Silná stránka jsou bezesporu kontaktní fighty a skvělý soundtrack. Velkou slabinou jsou policení "zátahy". Místo SWOTky tam naběhnou děcka ve vestách s pistolkami a nulovou taktikou a logistikou. Cílovka jsou mladší diváci. Takže asi lze odpustit nerealistický věk detektivů i většinu dalších nesmyslů, vč. nezničitelnosti soupeřů při boji. Hlavní hrdinka seriál táhne. Škoda že i další postavy nedostaly více prostoru a fungují spíš jen jako figurky na šachovnici příběhu o velké cestě za pomstou. Dramatický oblouk se uzavřel. Dvojka asi nebude. Škoda. Dvě hvězdy za So-hee Han, třetí za choreografii a čtvrtá za soundtrack. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Evidentně Korea dokáže vyplodil i něco jiného než Olihně a rakety žádného doletu. Ztracený kousek, kteří si stejně někdo našel a objevil docela dobrý kus. Jasně, to, kde je seriál silný jako v zajímavém doprovodu hudby nebo i tajemného příběhu se brzy ukáže být ne tak originální a repetitivní. Na konci se dočkáme i takových telenovela výsledků, i přesto však Korea se posouvá do celého světa, ale stále asi nabízí lepší materiál. I tak je to lepší střípek letošního roku. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Konečně zase korejské akční drama, které mělo jak silný příběh, tak emoce. Souhlasím s korbitchem22, byl to vážně naprostý emocionální a akční nářez od začátku až do konce. Všichni hráli bravurně, ale ta, co pila nejraději heřmánkový čaj, tak ta byla ze všech nejlepší! 👍👏  ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Další naprostá korejská pecka, která nabízí hutně postavený příběh v divácky vděčném prostředí mafie a policajtů v utajení. Herecky skvělé a to na obou stranách. Akce je téměř vždy osobní a na nože, tak jak jsme pěkně zvyklí (a samozřejmě kýble krve). Hudba výborná taktéž, soundtrack si rozhodně párkrát sjedu. Ačkoliv to není jenom čistá akce, tempo je slušné a dialogy a vývoj, či spíše pomalé odhalování příběhu nenudí, prostě se na to dobře kouká. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

91%. Možná proto, že se na gangsterské věci nedívám tak často. Možná proto, že mi to sedlo do nálady. A možná proto, protože je to i na jihokorejské poměry výborné. Syrové, lehce nepředvídatelné a ne s zcela dotaženým koncem. Pokud bych něco vytkl, tak rychlost hojení ran hlavních hrdinů a schopnost s nimi bojovat. Nerealistické, ale v rámci žánru přijímám. ()

Galerie (214)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní čtveřice herců pro své akční scény trénovala 2 měsíce před zahájením natáčení, zatímco hlavní hrdinka Soo-hee Han začala trénovat 3 měsíce dopředu. (mikki089)
  • Ryul Jang kvůli své roli shodil 10 kg. (mikki089)

Reklama

Reklama