Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (179)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nevěříl bych, že to řeknu, ale Anna Polívková, hnací motor prvního dílu, je o několik tříd lepší komediální herečka než může být kdy Langmajer. Polívková tomu dala vtip, sice prostý, ale furt nějaký prvoplánový humor, který fungoval. Langmajer je proti ní jen kopie, která dělá všechno hůř. K tomu tu nefunguje pořádně ani scénář, jednotlivé scény ani ostatní postavy. Tedy přesně TO, co dělalo první díl tak fajnovou komedií. Tady mi bylo Langmajera spíš líto. Snaží se, občas to zafunguje, ale většinou je mimo mísu. Havlík vstoupil podruhé do stejné řeky a tentokrát se utopil.. A Filip Oberfalcer není Radka Třeštíková. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem neviděl a asi potom ani moc netoužím, I když kdo ví, jak se říká.... Tenhle film byl jedním z těch, které nám pustili v autobuse, během návratu z firemní akce ve Švýcarsku. No, a jelikož 15 hodinová cesta se neskutečně vlekla, tak nám řidiči pustili něco na spravení nálady. No nevím, podobné filmy zrovna moc nevyhledávám – zvláště pak ty nové české komedie, ale vybírat jsem si nemohl. Nějak moc překvapený jsem nebyl – že čeští tvůrci zas „vykrádali“ nápady kde se dalo, ale hlavně díky tomu, že tu hrál Jiří Langmajer, se to dalo přežít – přiteplená role ala transka v mužském těle mu sedla. Pár vtipných hlášek a momentů se tu našlo, Taclík taky nebyl vyloženě marný. Asi nejvíc jsem „chcal“ z té jeho práce na stavbě – co se fotbalového týmu týče, tak tam byl jeden větší tragéd než druhý…Nadržená Kostková mohla dostat více prostoru… ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jednička byla jednoznačně lepší. Nápad na prohození rolí není v jádru marný, ale zpracování bylo dost bídné. Začátek se vlekl jak čekání v čekárně  na ortopedii, dialogy hloupoučké a závěr patetický a navíc předvídatelný. Nicméně Langmajer to dal na jedničku a Terezka Jostková a Marek Taclík byli také super. Za ty tři dávám jednu hvězďuli. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Anička Polívková v prvním filmu v roli chlapa jednoznačně předčila Langmajera v roli ženský. Hlavně úvod byl dost blbej, ale po nástupu na stavbu se přeci jen našlo pár vtipnejch momentů. Pozitivum je faktický srovnání mužskejch a ženskejch zálib, koníčků, úchylek a tak podobně. Povrchně zpracovaný, ale přeci jen. V prvním filmu to fungovalo líp, a to o dost. 30%. ()

Alden_Larson 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil trochu víc. Toto pokračovaní je v podstatě úplně stejný příběh, jen jsou v něm přehozená pohlaví. Vůbec mi to ale nevadí, děj mi i přesto přišel zajímavý a postavy byly velmi působivé, přišlo mi ale, že konec byl moc rychlý. Herecké výkony Polívkové a Langmajera byly skvělé stejně jako v prvním díle. Prezentace je fajn, bylo tam ale pár close-up záběrů, které mi přišly nevhodné. Je to v podstatě stejný film, jako ten předchozí s několika malými změnami. 8/10 ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama