Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (180)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Vděčné české publikum, v tomto případě asi spíše dívčí, je za tyto tradiční české pitvořící čůránky rádo..já myslel, že Troška a Magnusek jsou originály, kteří se nedají zkopírovat. Vtipná Anča Polívková z plakátu a její 15minutový povzdech nad mužstvím a o neutuchající touze mistra Taclíka po sexu s ní i po několika týdenní zkušeností jako muž? To nebudu už komentovat.. 15% ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

No... Jednička v sobě měla skoro všechno a fungovala. Proč přesně se natáčela dvojka, nechápu. Příběhově to nijak nenavazuje, je to prostě další samostatný film na stejné téma (jen opačné proměny) se stejnými herci. Dobře není to hnedka nějaký odpad, nechybí humor, furt to je jistým stylu vtipný. Jen už občas i trapný oproti jedničce. Neurazí to ale zároveň už to bylo celé asi zbytečné. 60-65% a jestli vyjde trojka, tak se obávám že už klesneme na pade ... :D ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Zatímco jednička byla zoufalá, volné pokračování resp. spíš zrcadlová předělávka námětu se povedla. Samozřejmě všechno kouzlo a humor stojí a padá na přítomnosti Jirky Langmajera, jenž ženskou hraje dokonale. Doporučuju pánům, aby se na tenhle film podívali po boku svojí ženy, dost možná (pokud jsou sebekritické) uznají, že ženy jsou někdy náročné, jindy na zabití a někdy až dost p**i. Šimčík jako žárlivý manžel a taxikář a Maryško jako pidlovoký gólman? Lepší než ten otravný product placement. Katakombes Milou Kinematografos. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nevěříl bych, že to řeknu, ale Anna Polívková, hnací motor prvního dílu, je o několik tříd lepší komediální herečka než může být kdy Langmajer. Polívková tomu dala vtip, sice prostý, ale furt nějaký prvoplánový humor, který fungoval. Langmajer je proti ní jen kopie, která dělá všechno hůř. K tomu tu nefunguje pořádně ani scénář, jednotlivé scény ani ostatní postavy. Tedy přesně TO, co dělalo první díl tak fajnovou komedií. Tady mi bylo Langmajera spíš líto. Snaží se, občas to zafunguje, ale většinou je mimo mísu. Havlík vstoupil podruhé do stejné řeky a tentokrát se utopil.. A Filip Oberfalcer není Radka Třeštíková. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tohle asi bude takové moje guilty pleasure roku 2023. Ze začátku film působí jako totální kokotina. Anna Polívková brutálně přehrává a totálně tu nesnáší chlapský pokolení a tak je absolutně iracionální. Na to, že je terapeutka. Jenže pak se z ní stane Jiří Langmajer, který si vědomě roli užívá, a je to paráda. Jirka se do ženského těla vžil a musím říct, že jsem se fakt od srdce zasmál. Navíc se tu zjevil i Leoš Noha, který tu hraje naprosto klasického hospodského povaleče naší kotliny a musím říct, že je v této roli naprosto dokonalej. ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama