Reklama

Reklama

Obsahy(1)

prvním filmu se hlavní hrdina Karel Král ocitl v ženském těle. V druhém díle poznáváme na počátku Irenu Kopáčovou (Anna Polívková), psycholožku, specialistku na partnerské vztahy. A nutno říct, že neprožívá zrovna dobré období. Její doporučení klientům se trochu míjejí účinkem, Irena dostává výpověď z nájemní smlouvy v domě, kde má ordinaci a vzápětí přistihne svého přítele při nevěře. Nejlepším lékem na životní trable je vyrazit s kamarádkou Marcelou (Tereza Kostková) na víno. Kroky opilé Ireny následně vedou do stanu vědmy Zoltany (Zuzana Kronerová), kde vysloví osudové přání: Chci bejt chlap! Ráno se Irena probudí a ocitne se v podobné situaci jako Karel Král. Je v těle, které nenávidí, ale poté, co opadne prvotní šok, má možnost zjistit, jací muži vlastně doopravdy jsou.
Irena/Iren (Jiří Langmajer) se musí o sebe postarat a není nikdo, kdo by jí zpočátku uvěřil, že je to pořád ona. Nakonec jí podá pomocnou ruku soused Radim (Marek Taclík), který je odjakživa do Ireny zamilovaný. Věří jí a doufá, že někde tam uvnitř toho postaršího chlapíka je jeho milovaná a on ji jen musí, jako správný princ, osvobodit. Udělat z ženy muže není snadný úkol, a tak má Radim ve výcviku pořádné obtíže. (Cinemart)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (182)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nebudu skřet - za vynikající, trefný a vtipný výkon Langoše přidávám jednu *. Přišlo mi to vtipné, zábavné a i dojemné / tohle se mi u českých komedií stává opravdu, opravdu výjimečně kdy / --- navíc ten "skrytý" vzkaz směrem k trendu změny pohlaví a rozlišování vícero genderu apod. "výmysly" "moderní" doby. Překvapilo a hodně. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

No od české komedie nelze čekat nic jiného než totální debilnost (Zdeňku Troško, koukám na tebe), nebo oddechovku u které člověk vypne mozek, sem tam se pousměje. Tento film spadá do té kategorie oddechovek. Přišlo mi, že se těmi vtipy ani nějak moc netlačilo na pilu, takže to nebylo ani moc trapné, ke konci to ale začalo padat do romantického filmu. Ono vlastně není divu, munice byla vystřílena v první půlce a v té druhé půlce už se to komediálně moc posouvat nemohlo. Langmajer je naprosto skvělej, ale celkově mi všichni herci přišli dobří (no dobře, já jsem hodně otupělý různými srágorami jako ZOO, 1. Mise, kde se ti "herci" nesnaží ani hrát). Trošku mě mrzí, že tam bylo málo Polívkové, ale to se asi dalo čekat (musím si pustit první díl, který jsem zatím neviděl). 65% ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl v kině poprvé upoutávku, moc mě Po čem muži touží 2 nenadchlo a film na obdobné téma, tentokrát ale obráceně, se mi zdál jako zbytečná ptákovina. První třetina filmu před proměnou je poněkud slabší (opilá Polívková nebyla to pravé ořechové a sekvence ze stanu mohla být klidně ulítlejší), pak se ale k mému překvapení kvalita snímku zvedla a ve výsledku se jednalo o pohodově strávených devadesát minut v kině, byť se jednalo o tuctovou recyklaci. Nejvíce mě jednoznačně pobavily scény ze stavby. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Chlapi prdí, choděj na jedno a hrajou fotbal. Holky chtěj koupit kytku a občas pomoct s nádobím. Jednička se mohla opřít alespoň o solidní komediální talent Anny Polívkové, tohle je fakt už jen stereotypizující, nevtipná a skrznaskrz vymaštěná estráda bez špetky mozku i srdce, zato s koulema až na zem. A jak už historie dobře ví, sebevědomí hlupáci bez špetky citu byli vždycky strašní kreténi. P.S. Tvůrci mají moc hezkou představu o tom, jak "získat místo" na recepci vydavatelství prestižního magazínu. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Začátek je křečovitá trapárna, pak nastoupí Langoš a je to na pár minut brutální jízda, kde se herecky vyřádil a já zasmál. Zbytek filmu dojede na pokřiveném klišovitém vidění světa: ženský jsou jednoduchý pipky, kterým stačí koupit kytka a je vše v cajku a pořádnej chlap prdí, kouká na fotbal a chlastá. Na základě traileru jsem to čekal nezábavné a trapné, ale ono to nakonec bylo sice trapné, ale docela i zábavné, protože dvojka Taclík Langmajer fungovala dobře. ()

Galerie (125)

Související novinky

Zažijte Vary naostro!

Zažijte Vary naostro!

30.06.2022

Ostrý bude již samotný start. Kapela Mig 21 vystoupí posílena o šedesátičlenný orchestr Národního divadla a dvacetičlenný sbor Národního divadla pod vedením dirigenta Jaroslava Kyzlinka. Tím ale… (více)

Reklama

Reklama