Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie režiséra Petra Nikolaeva plná rodinných a partnerských zmatků. Její hrdinové si uvědomí, že když se ze tří rodin stane jedna velká, budou potřebovat pořádný plán. Plán, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti v rodině, ať už jsou jejich nebo ne, plán, jak se v tom všem neztratit a udržet si zdravý rozum. Život si ale většinou dělá, co chce... a co nečekáte. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (152)

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbilo.Byla to svěží komedie, místy teda tragikomedie, vtipná a odsýpalo to.Bylo tam pár dobrých hlášek, hodně momentů se dalo předvídat, ale celkově to byl dobře strávený čas.Martin Hoffman a Čvančarová opět spolu a jako vždy jim to jde.Ale nejvíc pobavila Holubová, to byla její životní role, ta se pěkně odvázala.Za mě 70%. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Opět jsem asi trochu mimo dění zdejšího hodnocení ale hold asi tisíc tváří, tisíc názorů. Za mně povedená česká komedie. Super obsazení, doslova. A tentokrát vypichuji i herecký výkony. Hofmann bez diskuze a Čvančarová wau! Jde o to že já jim to všechno prostě věřil. Jakoby tam nebyli vůbec kamery a byl jsem jen nějaký vzduch lítající kolem nich. Příběh trochu jednoduší ale ten styl humoru a propletení všech mezi sebou, velmi povedený. Bylo mi i dokonce líto že už to končí. Dokázal bych si toto představit jako dvaceti dílný seriál. Dávám krásných 75-80% ()

Reklama

contrastic 

všechny recenze uživatele

Škoda, že už i takový režisér jako Petr Nikolaev podlehnul trendu posledních let točit tyhle rádoby komedie ze života. Už je toho opravdu moc a od takového pardála, který v minulosti vytvořil filmy jako například Báječná léta pod psa , nebo ...a bude hůř bych čekal jiný, lepší směr jeho tvorby. ()

JenYu 

všechny recenze uživatele

Souhlasím se slovy Martina Hofmanna (viz Zajímavosti). Film byl vtipný, břitký a plný rodinných peripetií, které mě neiritovaly. Herci hráli dobře a z celého snímku vyzařovala atmosféra přátelství a rodiny táhnoucí za jeden provaz, i když se členové domácností dávno proměnili. Takže jo, klidně bych si dala repete. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý, člověk se párkrát pousměje nad nějakou hláškou. Že by ale třeba film nabízel nějakou situační komiku a nebo příběh? Nějaký vývoj? To kulový. Z toho pohledu je to fakt strašnej brak. Herecké obsazení mi také nijak blízké nebylo. Obrovská Čvančarová a přehrávající Polívková. No a nejpříšernější role Holubové. Hofmann pořád to samé (což ale naštěstí není zase tak špatně). ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • „Těsně před natáčením nám Petr Nikolaev ukázal obrázek krásně hladkého souměrného jablka ze supermarketu a obrázek jablka utrženého na chalupě na zahradě, které nebylo reklamně dokonalé, ale bylo opravdové. Taková by měla být Střídavka, řekl nám. Dobrá, zábavná, s nedokonalostmi života,“ uvedli producenti Martin Růžička a Jindřich Motýl z Luminar Film. (SONY_)
  • „Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích, občas dojemná. Na lehkých nohách. Vůbec by pak neměla být blbá. Doufám, že taková bude. Věřím, že ze střižny vyleze komedie, za kterou se nikdo nebudeme muset ani omlouvat, ani stydět,“ uvedl před uvedením filmu Martin Hofmann. (SONY_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy a na zámku Štiřín. (dyfur)

Reklama

Reklama