Reklama

Reklama

Vydrž!

  • Česko Smrtelný výstup (více)
Trailer

Monte Antelao je s 3264 m n. m. nejvyšší horou východní části italských Dolomit .Těsně pod ní se kamarádky Kelly a Sophie připravují na výstup na její stěnu. Chtějí si tak uctít památku Kellyina přítele. Předtím se seznámily se čtyřmi mladými muži a během nočního popíjení se dostaly do problémů. Jejich horolezecké dobrodružství se změní v děsivou noční můru, protože Kelly zachytí na kameru vraždu své kamarádky. Stane se tak dalším cílem mladíků, kteří se nezastaví před ničím, jen aby zničili důkazy. Zoufalá Kelly hledá záchranu na skalní stěně, čeká ji ale tvrdý boj o přežití. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

POMO 

všechny recenze uživatele

Exemplární případ všeho špatně. A nikoliv že bych řešil něco po lezecké stránce - herci se naopak hejbou lezecky důvěryhodně. Všechno špatně myslím po všech scénáristických a filmařských stránkách. Dialogy, postavy, obsazení, zkrátka všechno za čím stojí režie. A záběry na Dolomity vydají na jednu minutu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Strašne jednoduchý a nudný film so strašne sa chovajúcimi postavami na oboch stranách barikády. Chvíľami som dokonca prial záporákom, aby tú kravu konečne sejmuli, pretože sa správala niekedy ako totálny amatér prvý raz na horách, pritom malo ísť o skúsenú lezkyňu. A to nehovorím o jej debilnem kamarátke, ktorá dráždila a bola drzá, že si takmer zaslúžila, ako skončila... ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Skoda,mohol to byt naozaj dobry thriller,ale pri takom mnozstve sci-fi prvkov,tym myslim,ze pri vela scenach som len neveriacky krutil hlavou,co vidim sa jednoducho tento film ani neda lepsie hodnotit,nebudem rozpisovat preco,staci si to len pozriet a myslim,ze pochopite,jednu hviezdu udelujem za krasne prostredie,druhu za sympaticku hlavnu predstavitelku...:-) ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Taková rychlá jednohubka, která pro mě fakt byla horor. Koukat občas nato z jaké jsou výšce nebo taky jak spí ve stanu na skále? Dobře mi z toho bylo nevolno. Jo a co se týče filmu parta kámošů, kde je jeden z nich fakt magor + dvě drzý holky a naháněčka po skalách může začít. Je to levný film se spoustou stupidních replik a taky ne moc originálním příběhem, ale koukat se na to dalo. 55% ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnúť podstatne lepšie, fiom balansuje (občas aj hrdinka) na hrane...medzi 2 a 3*, za nápad a niektoré vydarené zábery som sa nakoniec priklonil k lepšiemu hodnoteniu, aj keď bolo tu množstvo doslova iritujúcich scén. Treba však uznať že v prípade Britov a ich hororov zvyknem prižmúriť jedno oko. Našťastie až pri hodnotení a nie počas filmu. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Had na hoře je hroznýš královský. Je to tropický had, který pochází z Jižní Ameriky a v hornaté oblasti Evropy by nepřežil. (Johnny.ARN)
  • Během pronásledování druhé dívky přechází východ slunce tak rychle, že to skoro vypadá, jako by se noc náhle změnila v den. (Johnny.ARN)
  • Když Kelly (Brittany Ashworth) skopne Taylora (David Wayman) z útesu, dopadne na záda, ale podaří se mu si zlomit nohu. Navíc je vidět, že má nohu roztříštěnou ještě předtím, než dopadne na zem. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama