Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

Luicy 

všechny recenze uživatele

Tak tady se bez ostychu přiznám, že jsem ze seriálu uchcávala při každičkém díle. Hrozně mě to bavilo, takže jsem celý seriál dala na jeden zátah během večera, jinak to nešlo. Jako dlouholetý hráč League of Legends nemám slov. Jinx je mým mainem už od doby, kdy vyšla (tedy od roku 2013) a ten příběh, který vytvořili z kraťoučkého lorečka ve hrách, nemá prostě chybu! Vše do sebe krásně zapadá. Animace je solidní, každá postava má precizně vytvořený charakter a motivaci, děj je poutavý, odsejpá a rozhodně nenudí. Dokonce i hudební podklad byl při každé scéně perfektně zvolený a jsem ráda, že se do Arcane zapojilo i Imagine Dragons, které ve mně vzbudilo vzpomínky na Worlds 2014. Ostatně celé to na mě působilo dost nostalgicky a jsem ráda za spoustu malinkých detailů v každém záběru, které docení především zarytí hráči.  Díky znalostem loru trochu tuším, jaké postavy nás čekají v další sérii a moc se těším na příběh, který k tomu tvůrci vymyslí. Doufám, že si Arcane kvalitu udrží i v budoucnu. Seriál všem vřele doporučuju, ať už jste s hrou byli někdy v kontaktu či nikoliv! ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Určitě záleží, jak se na to budete dívat. Příběh bude sem tam obsahovat nějaké ty klišé, nebo nesrovnalosti, ale já se neubráním tomu dát za pět hvězd, protože jsem si naprosto sedla na zadek z animace, z detailů, z atmosféry, která na mě nikdy z žádného jiného animovaného filmu, ani seriálu nepůsobila tak mocně jako tady. Naprosto skvělá popově kulturní jízda řízlá steampunkem, zajímavými postavami (cool herními, ale vycházejícími z nejstarších svárů společnosti) a videohrami a přitom zachovávající pravidla hraného filmu. S ničím se to nemaže, nic není jednoznačné. Z tohohle jsem fakt paf, protože na animované filmy/seriály mě nikdy moc neužilo. 100% ()

Reklama

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí za sebou a jsem znovu u vytržení jako na poprvé. Arcane není jen tak ledajaký seriál, je to seriál o vztazích, emocích, intrikách, zradách, ale především o dvou sestrách, které váže nesmírné pouto jako žádné jiné. Pouto, ke kterému se váže mnoho zvratů a plot twistů. Jejich vztah vás bude bavit sledovat a psychologie Jinx naprosto šokovat a o to víc mindset hlavního záporáka Silca! Seriál nabízí naprosto geniální příběh a scénář plný napjatých dialogů, audiovizuální pastvu pro oči a zkrátka věci, které málo kde jinde naleznete. Hudební podtext je naprosto geniální a já, který se jako 13ti letý při vydání seriálu, nechával znudit dlouhými dialogovými pasážemi, dnes jsem si to naprosto vychutnal a obdivuju tento svět League of Legends. Hru jsem dříve hrál, neoslovila mne, ale tento svět mě okouzlil tímto magitechnickým lórem a geniálními postavami, které mají hloubku a svůj záměr. První série končí velkým otevřeným koncem, který vám nechá v mysli ležet spoustu otázek a to čekání na druhou sérii je zkrátka úmornější než 2 série The Last Of Us. Já zdvihám nahoru 9 palců z 10, neboť ačkoliv dal bych 10, mě spíše znudívali politické pasáže, vím že se hodně vážou k příběhu, ale já Arcane miluju kvůli ústředním hrdinkám Jinx a Vi. Přesto že mám rád Jayce a jeho charakter, prohlubovací pasáže v politických sekvencích mě spíš nudili. Každopádně, ale seriál nesmírně žeru, miluju a téměř i dokážu uctívat jako jeden z mých nejoblíbenějších a to tu ještě nemáme dámy a pánové druhou sérii! Když Netflix chce tak chce a nadělí nám pastvu pro oči! ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem uchvácen. Do světa Arcane bych se rozhodně chtěl vydat každý den. Mimochodem, když se každý rozplýval nad úžasnou animací u Spiderman: Into the Spider-verse, tak sem si klepal na čelo, protože jsem nic výjimečného neviděl. Zato propracovanost Arcane je dechberoucí. Každý druhý záběr by se dal okamžitě zarámovat a pověsit nad postel. Teď to úmorné čekání na druhou sérii! ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Solidní animovaná pecka, co mi dlouho unikala, abych si ji v práci dal skoro celou během jediného dne. Jako člověk, co nikdy LOLko nehrál a neznal tak jedinou z postav, jsem si tady užil každičkou akční scénu a po řádném vtažení do děje i motivy všech postav. Chvíli mi trvalo pořádně pochopit, co se tu vlastně děje a k čemu se schyluje, ke konci jsem už byl ale natolik zaháčkován, že jen směle čekám na druhou sérii. [viděno na Netflixu] ()

Galerie (70)

Zajímavosti (33)

  • V obchodě U Benza je několik předmětů, které odkazují na itemy, jenž se během hry nakupují ke zvýšení statů šampiona. Ve vitrínách lze spatřit Rabadon’s Deathcap a Eye of the Oasis. Rovněž masky představují itemy z obchodu, konkrétně Liandry’s Torment a Haunting Guise. (Luicy)
  • Dětská knížka Marcusovy dcery obsahuje obrázky šampióna Teema ze hry „League of legends“. (Malda26)
  • Uvnitř vzducholodě, jež přiletěla do Piltoveru během Dnu pokroku, se nachází barely, na kterých je nakreslen potulný sládek Gragas, vznětlivý rváč známý pro svou snahu o vytvoření nejdokonalejšího piva na světě. Barely se tak staly výborným prostředkem pro vpašování třpytu. (Luicy)

Reklama

Reklama