Reklama

Reklama

VOD (1)

Po loupeži v naleštěném Piltoveru začnou osiřelé sestry Vi a Powder řádit v ulicích pod městem Zaun. (Netflix)

Recenze (26)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: S ústrednými postavami Vii a Jinx sa spoznávame pri akčnom vylúpení bytu v meste Piltower, ktoré je progresívnom metropolou, ktorá sa týči nad podzemným mestom Zaun, z ktorého naše hlavné hrdinky pochádzajú. Prevedenie: Začnem tým čo sa mi páči. Páči sa mi animácia postáv. Páči sa mi Kyber punkové prostredie a páči sa mi aj interakcia medzi dvoma úplne odlišnými svetmi a ich obyvateľmi. Nedá sa ale povedať, že by som bol z toho nijako unesený. Príbeh nám ale v podstate iba predstavil hlavné postavy a zrejme ku koncu aj hlavného záporáka, pri ktorom ešte musíme nájsť motív jeho posadnutosti. 58% ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Netflix a sítě jsou plné balastu, tahle barevná pohádka mezi ně určitě nepatří. Dlouho mě tak jeden díl seriálu nevyhodil z konceptu jako nádherně animované Arcane. Příjemná atmosféra, robustní svět plný krásných vizuálních i obsahových nápadů a 43 minut, které natěšily na celé universum a další díly. Tak to má být. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrou jsem nepolíben. Docela slušný pilot, kde mě oslovila především krásná animace a zasazení do steampunkového prostředí, ze kterého je filmů a seriálů jako šafránu. Velmi mi tento seriál připomína jednu z mých nejoblíbenějších her - Dishonored. Český dabing se zde velmi povedl, dal jsem mu přednost před tím anglickým. Představené postavy také vypadají docela zajímavě. Záporák v závěru se mi hodně líbil. [77 %] ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Skvělá animace, a teď si představte, kdyby takovou péči dostaly IP jako Warcraft nebo Diablo, který na rozdíl od League of Legends opravdu mají co vyprávět. V tuhle chvíli je to pro mě jako spin-off Love, Death & Robots roztaženej do čtyřicetiminutových epizod. Chytám se jen rámcově, baví mě na to koukat, ale na zadek si z toho nesedám. Po úvodních třech dílech 7/10. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem tedy naprosto nadšený z Arcane. Vůbec netuším o čem je ta hra, ale tohle je fantastické výtvarně i příběhem. Možná jenom o procento pod Invincible a v podstatě asi zatím nejlepší herní adaptace? Podtrhnul bych to herní adaptace, protože tam vidím prvky i z jiných slavných her. Krásný, určitě se toho nebojte všichni, kdo jste si museli googlit co je League of Legends jako já. PS tenhle koncept binge s odloženým finále je skvělý! 10/10 ()

Zajímavosti (9)

  • V obchodě U Benza je několik předmětů, které odkazují na itemy, jenž se během hry nakupují ke zvýšení statů šampiona. Ve vitrínách lze spatřit Rabadon’s Deathcap a Eye of the Oasis. Rovněž masky představují itemy z obchodu, konkrétně Liandry’s Torment a Haunting Guise. (Luicy)
  • Na zdi jedné z budov lze spatřit roztrhaný plakát odkazující na Corporate Mundo Skin. Samozvaný Dr. Mundo je mimo jiné rovněž obyvatelem města Zaun. (Luicy)
  • Nad dveřmi Benzoova obchodu se nachází helma, jež patří šampionovi Tryndamerovi. (Luicy)

Reklama

Reklama