Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do jednotky Sekce organizovaného zločinu nastupuje posila, a vyšetřovatel Emil tak dostává novou parťačku, křehkou dívku, která nevypadá na to, že by obstála v boji se zločinem. Jednotka právě řeší komplikovaný případ pěti únosů movitých podnikatelů a je pod velkým tlakem, protože mezi podnikateli roste panika a veřejnost očekává výsledky. Emilovi se do vyšetřování plete i duch Darka Besarabiče, který pátrá po tom, jak se konečně dostat na „onen svět“, ale odpověď nenachází. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

Martin86 

všechny recenze uživatele

Duch je zpátky! A to že v plné parádě. Pokud hledáte fajn oddychovku a víte, že od toho nemůžete čekat Áčkový projekt z Hollywoodu, tak určitě potěší.  PS: Na tady ty rýpaly co mají problém s Leonou Skleničkovou atd. vůbec neberte zřetel :) ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla těžká nuda. Dancingerovou moc nemusím, ale tahle rádoby drsná holka, která kdoví proč nepoužívá při hraní příjmení (asi chce být zajímavá a stát se TOU JEDINOU Leonou, velkou hérečkou) , tak tahle je tedy opravdu úlet. Její amatérské hraní, nedůvěryhodné hlavně ve scéně, kde Vesně jakože upřímně sděluje, proč chce tuhle práci dělat, na to se tak špatně kouká. :-( Navíc pořád kulí oči, jako by jí nedoléhaly kontaktní čočky. Případ sám o sobě zmatený, policajti hned toho jediného uprchlého měli podezřívat, jestli nehraje kina, ale to by zas nemohla být efektní (a zbytečná) přestřelka na konci, že? A popravdě, kdyby boxer nepřišel poradit, taky wtf scéna, tak policajti na nic nepřišli a nepřijdou. Nu, a samotného by mě zajímalo, co tvůrci vymysleli, že tady ducha pořád máme a jestli tím nahoře nemysleli někoho z ředitelství Primy. Navíc duch, který ovládá mobil? Proč jenom mobil? A navíc jeho role v tomto dílu k ničemu, kdyby tam nebyl, nic se nestalo. A ještě jednu poznámku pro toho, kdo vybíral kompars - základním pravidlem je, že kompars nemá být výraznější, především barevně (např. oblečením), než hrdinové. A tady máme holku s výrazně žlutou čupřinou na začátku dílu, v prostředku a pak na konci při zásahu - a ano, strhává na sebe pozornost. ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Mám velký problém s Leonou Skleničkovou. Tedy pardon, s Leonou. Nelíbila se mi v pohádce, vadila mi u Karla Šípa a téměř jsem kvůli ní nedokoukala ani ten první díl. Vyvaluje oči, deklamuje a je naprosto herecky neuvěřitelná. Jinak bych dala průměr, Štěpán Benoni a Predrag Bjelac jsou fajn dvojka, ale ta nesympatická neherečka to sráží. ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama