Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do jednotky Sekce organizovaného zločinu nastupuje posila, a vyšetřovatel Emil tak dostává novou parťačku, křehkou dívku, která nevypadá na to, že by obstála v boji se zločinem. Jednotka právě řeší komplikovaný případ pěti únosů movitých podnikatelů a je pod velkým tlakem, protože mezi podnikateli roste panika a veřejnost očekává výsledky. Emilovi se do vyšetřování plete i duch Darka Besarabiče, který pátrá po tom, jak se konečně dostat na „onen svět“, ale odpověď nenachází. (TV Prima)

(více)

Recenze (9)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla těžká nuda. Dancingerovou moc nemusím, ale tahle rádoby drsná holka, která kdoví proč nepoužívá při hraní příjmení (asi chce být zajímavá a stát se TOU JEDINOU Leonou, velkou hérečkou) , tak tahle je tedy opravdu úlet. Její amatérské hraní, nedůvěryhodné hlavně ve scéně, kde Vesně jakože upřímně sděluje, proč chce tuhle práci dělat, na to se tak špatně kouká. :-( Navíc pořád kulí oči, jako by jí nedoléhaly kontaktní čočky. Případ sám o sobě zmatený, policajti hned toho jediného uprchlého měli podezřívat, jestli nehraje kina, ale to by zas nemohla být efektní (a zbytečná) přestřelka na konci, že? A popravdě, kdyby boxer nepřišel poradit, taky wtf scéna, tak policajti na nic nepřišli a nepřijdou. Nu, a samotného by mě zajímalo, co tvůrci vymysleli, že tady ducha pořád máme a jestli tím nahoře nemysleli někoho z ředitelství Primy. Navíc duch, který ovládá mobil? Proč jenom mobil? A navíc jeho role v tomto dílu k ničemu, kdyby tam nebyl, nic se nestalo. A ještě jednu poznámku pro toho, kdo vybíral kompars - základním pravidlem je, že kompars nemá být výraznější, především barevně (např. oblečením), než hrdinové. A tady máme holku s výrazně žlutou čupřinou na začátku dílu, v prostředku a pak na konci při zásahu - a ano, strhává na sebe pozornost. ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Mám velký problém s Leonou Skleničkovou. Tedy pardon, s Leonou. Nelíbila se mi v pohádce, vadila mi u Karla Šípa a téměř jsem kvůli ní nedokoukala ani ten první díl. Vyvaluje oči, deklamuje a je naprosto herecky neuvěřitelná. Jinak bych dala průměr, Štěpán Benoni a Predrag Bjelac jsou fajn dvojka, ale ta nesympatická neherečka to sráží. ()

Martin86 

všechny recenze uživatele

Duch je zpátky! A to že v plné parádě. Pokud hledáte fajn oddychovku a víte, že od toho nemůžete čekat Áčkový projekt z Hollywoodu, tak určitě potěší.  PS: Na tady ty rýpaly co mají problém s Leonou Skleničkovou atd. vůbec neberte zřetel :) ()

Galerie (62)

Reklama

Reklama