Manu a Matěj na cestě po jižní Itálii
Obsahy(1)
V dalším díle seriálu italského kuchaře Emanuela Ridiho a zpěváka Matěje Rupperta navštívíme Národní park Sila, kde nám v michelinské restauraci mladý šéfkuchař Emanuele Lecce připraví ryzce s lanýži. Místní produkty, jako jsou houby, či brambory, přetvoří v téměř molekulární recepty kuchařský objev roku Antonio Biafora. K horské atmosféře přírodní rezervace patří i tradiční vánoční koláč pitta ’mpigliata. (Česká televize)
(více)Galerie (13)
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz
Photo © Česká televize / Michal Herz