Reklama

Reklama

Boy Kills World

  • USA Boy Kills World (více)
Trailer 1

VOD (1)

Píše se nedaleká postapokalyptická budoucnost a městu, kde žije, vládne zkorumpovaná dynastie v čele s Hildou Van Der Koy. Právě ona mu zabila matku i sestru a nechala ho navždy umlčet a ohluchnout. Jeho jediným přáním a posláním je vidět ji umírat v bolestech. A udělá pro to cokoli. Aby přežil, naučí se odezírat ze rtů. Aby se pomstil, podrobí se drsnému výcviku tajemného šamana. Vedený hlasem své oblíbené videohry z dětství se stává nástrojem smrti, který už nic nezastaví. A v předvečer brutálního vybíjení oponentů, která patří k Hildiným každoročním kratochvílím, rozpoutá krvavá jatka. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

lukasK1995

Hlavně ten konec, kdy  si doslova přeřezi doslova všechny důležité pro život tepny... Ani jsem nepochopil proč umřel hlavní záporák... Nebo to byl hlavní hrdina? Byl to fakt bordel.

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Kks ked som.nadaval.na johna wicka ze ma nerealnu akciu a je nevierihodny to som este nevidel tuto sprostost..jedine co.na tom.bolo fajn bola akcia so struhadlom a celkovo hlasky boli dost ok...inac vo final fighte hlavny hrdina bol dobodany a porezany xxxx krat ale vobec z neho neisla krv..docela fail na "ackovy" film 

na příspěvěk reagoval Kisseather

Kisseather

Kisseather (hodnocení, recenze)

Na tomhle jsem byl bohužel v kině. Lituju toho i těch 75Kč co jsem za to dal. -_- jediná pozivní stránka byl vnitřní hlas agenta Archera

Ale, to je trošku málo byť i na jednu hvězdu za snahu. -_- 

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

dannyyy

Jo že .. vypadá to mega zábavně ! :) i slušně brutálně, to jsem fakt nahajpován :D Jo ona vypadá v pohodě na svůj věk, udržovaně :) 

EvilPhoEniX

EvilPhoEniX (hodnocení, recenze)

Trailer ! Letos akční žně rozhodně nekončí ! :) Ultra Violent Gory Fun! Fuck yea + Ruhian a Andrew Koji, tak to je námrd.

na příspěvěk reagoval dannyyy

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Reklama

Reklama