Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(12)

Kultovní anarchisticko-punková hippie groteska pojednává o každodenním životě čtyř „studentů" v Londýně počátkem 80. let. Zbabělý revolucionář Rick (Rick Mayall), urvaný punker Vyvyan (Adrian Edmondson), bolestínský hippie Neil (Nigel Planer) a uhlazený Mike (Christopher Ryan) si pronajali barák na kraji Londýna a intenzivně ho vybydlují. Krutě zacházejí se svým domácím (Alexei Sayle) – a on krutě zachází s nimi. (Česká televize)

(více)

Recenze (91)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tohle je taková šílenost, až se mi z toho točila hlava kolem :-) Hustá punková jízda, která začne první částí a končí titulkama částí číslo dvanáct. Angličané jsou mistři co se seriálové tvorby týče a The Young Ones není výjimkou, opět se jedná o docela originální záležitost, která na sebe nabaluje jeden geniální nápad za druhým. Miluju (ehm často nejen) slovní války Vyvyena s Rickem! :-) ()

cherita odpad!

všechny recenze uživatele

Nehorázná blbost, a to mi anglický humor rozhodně není cizí - tedy aspoň nebyl, dokud jsem neviděla tohle. Vím sice, že český dabing může britcomu ublížit víc, než cokoli jiného, a taky vím, že dva a půl dílu je trochu málo na objektivní názor, ale já vám na objektivitu kašlu. Důvodem, proč jsem s touhle magořinou ztrácela čas, byla stejně jen slibovaná přítomnost Hugha Laurieho, Stephena Frye a Emmy Thompson. Jakmile jsem zjistila, že se všichni tři objevují v jediné scéně, která se navíc dá dohledat na youtube, s úlevou jsem to přestala sledovat. ()

Reklama

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Anarchista, punkáč, hippík a pseudointelektuál pod jednou střechou. Tenhle seriál není pro každého, jak jsem se přesvědčil. Chvíli trvá, než se do něj ponoříte. Nemůžu říct, že bych se každou minutu válel smíchy, ale občas se opravdu dobrý gag našel, plus demolice všeho možného, vložené scénky, živě amatérské kapely (Motorhead pwnd!!) Kult to pro mě není, ale patří to k tomu lepšímu. A je to hrozně ulítlý a punkový :D ()

kikikrikri odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se dívala na televizi a přišla na tohle, vypadalo to jako cool šílenost a čekala jsem něco na způsob červeného trpaslíka (kterého mam hodně ráda). Po čtvrt hodině jsem měla čelist až u pupku. Myslela jsem si, to si snad dělaj srandu, to jako má bejt vtipný?!? Párkrát se mi ještě stalo, že jsem na tenhle seriál omylem zabloudila a tak jsem si řekla, podívám se, jak se to má na ČSFD. Ta čelist mi spadla snad ještě níž! 81%? Jak to hodnocení, tak ten seriál asi nechápu, ale jedno to má společný, nelíbí se mi. Total s*it! ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Miluju Britcomy, trpaslík ,Partička IT, Office, Jistě pane...,černá zmije, ale toto mě opravdu neoslovilo ani náhodou, přehnané špatně hrané a nevtipné.Tohle hodnocení kolem nějak nechápu:)Každopádně mě se to do vkusu vůbec netrefilo a to 2 hvězdy jen z úcty k Britcomům bejt to produkt jiný země dám jen 1:( ()

Galerie (10)

Zajímavosti (10)

  • V této epizodě živě vystoupí kapela Damned se svou skladbou „Nasty“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě vystoupí kapela Dexy´s Midnight Runners se svou skladbou „Jackie Wilson said“. (Epistemolog)
  • V této epizodě živě zahraje kapela Radical Posture svou píseň „Doctor Martin's boots“. (Epistemolog)

Reklama

Reklama