Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

VMa 

všechny recenze uživatele

Sanitka přesunutá z silnice do vzduchu. Samotný nápad by byl skvělý, ale to provedení. Provedení vše zkazilo. Nesmyslné akce a plýtvání nápadu na případy, které by mnohdy seděly spíš Kobře 11. Takže ta jediná hvězdička je vlastně jedině za docela pohledné herečky, hlavně pak ty z prvních řad - a za sem tam hezkou přírodu. Ale jinak je to větší brak než Stefanie. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Ako malý som to sledoval veľmi rád. Ale keď sa z toho pozriem z normálneho hľadiska - je to strašná volovina, ktorá mi nemá čo dať, len akurát tak vyrážku. Osudy hlavných "aktérov" sú vymyslené a scenár napísaný na kolene, čo sa dá od toho čakať? Predsa nemecký Baywatch v uniformách nemeckého záchranného letectva:-) ()

Reklama

Ziriath 

všechny recenze uživatele

Již pouze díl, ve kterém do jisté, smrt mnoha lidí přinášející, zkázy míří vlak naložený velmi nebezpečným a explosivním odpadem vytékajícím z barelů, osazený pouze jedním bezvědomým technikem vzadu na nárazníku a ženou ve vysokém stupni těhotenství v kabině nebrzdící lokomotivy (která je manželkou jednoho z osádky Medicopteru- ten se při záchranné akci s ní samozřejmě setká), a který skončí samozřejmě explozí vlaku, záchranou na poslední chvíli a rozbředle sentimentální scénkou na téma novorozenec, řekne o tomto seriálu mnoho. No tam bylo snad všechno. Ovšem ne že bych se na to coby malej svišť pravidelně nekoukala. Ale akční sekvence jsou, jak už u seriálů tohoto typu bývá, natočené dobře. ()

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

Já jsem měl tenhle seriál hodně rád, hlavně v období tak 13-15 let, dávali ho kdysi tuším na Nově. Thomas, ten pilot, to byl největší masér ze všech a jak ho zabili, tak jsem to přestal sledovat. Ale tak zpětně, natočit sedm sérií seriálu o záchranném vrtulníku, to se nejednomu přejí. Rozdíl oproti Kobře 11 vidím třeba v tom, že zatímco oni tam každýho chytnou a zavřou, tady některé případy dobře nekončí, ale to je asi tak jediný. Nicméně, prostě jsem to měl kdysi rád a za Thomase Wächtera a tu pěknou pilotku v posledních řadách dávám 3* ()

kukentipla odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Další z německých reset-seriálů. Někde za sedmero horami a sedmero eintopfy byla nebyla záchranářská stanice s vrtulníkem. Co já NATO? Popíšu jednu scénu a tím bude řečeno víc než dost. Hrdinní zachránci musí spasit nebožáka na kterého se sesunulo lešení. Pod lešením je spousta rachejtlí. Hrozí tedy velké BUM. Směrem k troskám létají další rachejtle. Záchranáři k vrtulníku připevní obří gong a tím rachejtle odrážejí!!!!!!! Verdikt: RESET ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Seriál vznikl v koprodukci německé komerční RTL, která produkovala také seriál Kobra 11 (od r. 1996), a rakouské veřejnoprávní ORF, která často spolupracuje s německými soukromými televizemi. (patrik1177)
  • Seriálový pes Gonzo nebyl záchranářem jen na plátně, ale i ve skutečnosti. Čtyřnohý hrdina vycvičen pro záchranu lidí v lavinách, díky čemuž nemusel před natáčení prodělat žádnou velkou přípravu. Jeho páníčkem byl Thomas Hlous, který vedle svého zaměstnání provozoval také školu pro výcvik záchranných psů, specializujících se na mezinárodní zásahy v oblastech postižených zemětřesením. (patrik1177)

Reklama

Reklama