Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

Greg25 

všechny recenze uživatele

40%, vím, že je to nereálné a plné hloupostí, ale na německý seriál poměrně slušně propracované charaktery hlavních postav (samozřejmě NA NĚMECKO)!!!!!!!!! A podle mě lepší než Kobra 11, ve srovnání se seriály z jiných zemí samozřejmě neporovnatelné, neboť by asi všechny německé seriály musely skončit v záporných hodnotách..... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Další typicky německý vyumělkovaný seriál s trapnými herci, příšernou logikou a katastrofálním scénářem. Jedna zábavná "historka z natáčení" za všechny. Drama začíná v zooparku, kam si přijela udělat piknik školní třída, chlapcům se podaří při pošťuchování hodit jednomu z nich čepici na strom a co čert nechtěl, zrovna na strom, který roste tak nešťastně, že je přímo u tygří ohrady a ta nešťastnice větev přesahuje až do ohrady !!!! No samozřejmě, jak už to mezi kluky bývá vyhecovali majitele čepice, aby si pro ni vylezl, samozřejmě uklouzne a padá do ohrady... a teď to přijde, k ohradě si to přihasí dvojice superprofesionálů, jeden z nich přeleze plot s klacíkem v ruce či co, odežene chlapce a neohroženě se postaví tygrovi se slovy: "Klid, kočičko", milý tygr si konečně chce začít hrát a tak milého superprofesionála trochu pocuchá a stihne přitom shodit i druhého superprofesionála ze žebříku, který si mezitím k ohradě přistavil, drama pokračuje... přilétá Medicoptéra, řevem svého rotoru na chvíli tygra zažene a vytáhne chlapce i superprofíka z ohrady, záchranář přijde naštěstí jen o botu, kterou mu tygr strhne z nohy při odletu, uf a to je vše....no byl jsem zpocený strachy a ještě teď se třesu, když vám to vyprávím... Hvězdu za velmi pěkné exteriéry. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Nechápem čiernu farbu a veľmi nízke hodnotenie, ktoré tento seriál má. Mne prišiel Medicopter 117 svojou témou a prostredím zaujímavý, miestami celkom napínavý a nemal som s ním žiadny problém. Určite by som ho nespomenul, ak by sa ma niekto opýtal na moje najobľúbenejšie seriály, ale hovorím- tá prehnaná kritika mi nejde celkom do hlavy. Jemný nadpriemer a v pohode sledovateľná záležitosť. 60% ()

Pharao20 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že to všetci odsudzujú už len preto že je to nemecké, musim odporovať.Seriál je kvalitný, herci síce nie sú najsympatickejší ale nemusia byť v každom seriáli fešáci a kozaté blondinky..takto aspon postavy posobia reálnejšie ..je pravda že dej je takmer vždy podľa jednej šablóny, idú niekoho zachrániť a sami sa vždy dostanú do smrtelneho nebezpečenstva...napriek tomu je to ale vždy dostatočne napínavé, nafilmované zručne a akčné scény tiež nie sú špatné a ako plus beriem aj to že nie vždy sa to skončí šťastne ako vo väčšine podobných seriálov, dosť často sa epizody končia smrťou niektoreho z hlavných hrdinov....v konečnom dôsledku ma to vždy udrží pri telke počas celych 40 minut ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Se jen divim, že tak dokonalých vrtulníku s jejích posádkami neni po světě víc... Zvládaji snad všehno - teroristy, zloděje, vrahy, u toho všeho ješte porodí dítě přímo na palubě vrtulníku. Zdravotníci, policie a protiteroristická jednotka v jednom. Tak naivní a nesmyslný serial. Sorry,snad jen jedna * za snahu... ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Nejdražší minutu seriálu viděli diváci v premiéře 9. března 1998. 60 sekund přišlo na rovný milion německých marek. Natáčelo se v Obertraunu na Dachsteinu ve výšce 2 400 metrů. Pilotka Biggi Schwerin přehlédla nelegální lanovku na materiál a musela proto provést tzv. „Quick Stop“. Zadní rotor se úplně zničil a pilotka musela nouzově přistát. Vrtulník sklouznul na lyžařský můstek a propadl se do hloubky. (patrik1177)
  • Seriálový pes Gonzo nebyl záchranářem jen na plátně, ale i ve skutečnosti. Čtyřnohý hrdina vycvičen pro záchranu lidí v lavinách, díky čemuž nemusel před natáčení prodělat žádnou velkou přípravu. Jeho páníčkem byl Thomas Hlous, který vedle svého zaměstnání provozoval také školu pro výcvik záchranných psů, specializujících se na mezinárodní zásahy v oblastech postižených zemětřesením. (patrik1177)

Reklama

Reklama