Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Nemyslíte, že seriálů z lékařského prostředí máme už takhle dost? Proč živit ještě něco jako je toto? Inu, Německo. Osobně se divím, že jsme tento koncept ještě nepřevzali, třeba Éro Áro, to by byla slušná podívaná. Ale zpět k seriálu - na co že se tu dá vlastně koukat? Tedy, pokud jste neporodili/-ly dvě děti a nežehlíte zrovna prádlo, doporučuji se mlčky kochat některými vizuálními efekty (na to mají asi Němci výsadu, viz Kobra 11), pár pěknými Němkami a... to je všechno. Klišovitě opakující se epizody netřeba komentovat. Případní fanoušci - vylovte si tenhle film z odpadu, kam ho zahazuji. ()

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Každý díl stejný. Na začátku se stane nějaká nehoda, svědci zavolají tým Medicopteru 117, tým plný nesympatických herců a hereček, ze ketrých možná trochu hraje jen jejich pes nasednou do toho jejich vrtulníku a letěj je zachránit. Jasnej odpad. Dívat se 100x na to samé mě nebaví. Další ze směšných neměckých seriálů. ()

Reklama

Ziriath 

všechny recenze uživatele

Již pouze díl, ve kterém do jisté, smrt mnoha lidí přinášející, zkázy míří vlak naložený velmi nebezpečným a explosivním odpadem vytékajícím z barelů, osazený pouze jedním bezvědomým technikem vzadu na nárazníku a ženou ve vysokém stupni těhotenství v kabině nebrzdící lokomotivy (která je manželkou jednoho z osádky Medicopteru- ten se při záchranné akci s ní samozřejmě setká), a který skončí samozřejmě explozí vlaku, záchranou na poslední chvíli a rozbředle sentimentální scénkou na téma novorozenec, řekne o tomto seriálu mnoho. No tam bylo snad všechno. Ovšem ne že bych se na to coby malej svišť pravidelně nekoukala. Ale akční sekvence jsou, jak už u seriálů tohoto typu bývá, natočené dobře. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Náhodou, Medicopter je podle mého názoru velmi dobrým německým seriálem, i když trošku slabší než mojí oblíbení Specialisté a Rex... Tento solidní seriál jsem sice už pár let neviděl, ale když jsem byl malý, strašlivě mě to bavilo a rád jsem na to koukal. Vždycky jsem potom chtěl letět v Medicopteru a nakonec se mi to splnilo... Kdyby tento seriál znovu vysílali, myslím, že bych ho i teď velmi rád uvítal. Ono je to totiž velmi dobré drama s koukatelnou akcí. Pro mě 65% a to až s odstupem času... ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

40%, vím, že je to nereálné a plné hloupostí, ale na německý seriál poměrně slušně propracované charaktery hlavních postav (samozřejmě NA NĚMECKO)!!!!!!!!! A podle mě lepší než Kobra 11, ve srovnání se seriály z jiných zemí samozřejmě neporovnatelné, neboť by asi všechny německé seriály musely skončit v záporných hodnotách..... ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • V epizodě "Úder blesku" má náhradní helikoptéra, ve které letí Jens (Hans Heller) a Peter (Serge Falck), registrační znak D-HFOF. Když ale letí Jens a Peter z nemocnice pomoci Enricovi (Tom Mikulla) a Gině (Julia Cencig), má jejich helikoptéra znak D-HECE. (lardko)
  • Herci si po skončení natáčení mohli jako památku ponechat záchranářské overaly spolu s bundami, které nosili při natáčení seriálu. (patrik1177)
  • 18. března 2017 byla za 1200 euro vydražena kožená pilotní bunda, kterou v seriálu nosila herečka Sabine Petzl (Biggi Schwerin). (patrik1177)

Reklama

Reklama