Reklama

Reklama

Medicopter 117

(seriál)
  • Německo Medicopter 117 - Jedes Leben zählt (více)
Německo / Rakousko, (1998–2005), 62 h 18 min (Minutáž: 45–93 min)

Hrají:

Serge Falck, Hanno Pöschl, Sabine Petzl, Roswitha Meyer, Urs Remond, Julia Cencig, Hans Heller, Tom Mikulla, Jo Weil, Edita Malovčić, Heinz Weixelbraun (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(82)

Obsahy(1)

Jejich největším nepřítelem je čas. O životě a smrti totiž často rozhodují sekundy. Vrtulníkový záchranný tým doktora Lüdwitze to ví, a tak často riskují svoje životy pro záchranu lidí. (oficiální text distributora)

Recenze (205)

heyda 

všechny recenze uživatele

Ale kdepáák, tohle není odpad! Medicopter je seriál, který drží vše v solidním průměru a nemá se za co stydět. Nabízí nádherné záběry na Německo-Rakouskou přírodu, mnoho drsných příběhů a nebezpečných situací. Před pár lety jsem se na Medicoptera díval často a bavilo mě to, takže jít pod 3 hvězdičky by mi šlo proti srsti. ()

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu kterou hlavu mohlo napadnout zkloubit dohromady něco takového jako je Medicopter 117. Je to jako by se autor snažil dát dohromady všechny špatné německé seriály a představovat je jako to nejlepší z německé produkce. Medicopter 117 jsou policajti, lékaři, hasiči, záchranáři, automechanici, pekaři a vůbec neexistuje profese kterou by tahle banda nesvedla, jsou prostě tak neskutečně cool. K tomu dostaneme v paketu hromadu výbuchů, akce a hlavně napětí jak z knížky o medvídkovi Pů. Nevím co dodat pokud jste rozumní budete se tomu snažit vyhnout a vlasní názor si raději neuděláte. Já bohužel vyrůstal v době kdy sledování televize ještě bylo zábavné a s tím spojené sledování všecho co v ní hrálo. ()

Reklama

Had6 odpad!

všechny recenze uživatele

Já prostě nemůžu jinak, než odpad! Dostávám kopřivku, když v televizi vidím ty německé a rakouské (promiťe mi to slovo) sračky!! A je mi úplně jedno, jestli to má být seriál o zakrslym policajtovi na dálnici, vypelichanym vořechoj co se producíruje po Rakousku, nebo šílenym doktůrkoj co žije někde v horách a zajímá se o to, zda Traudi má pravidelnou stolici. Táhněte s tim už k šípku. Furt samá kravina, která zabírá místo v programu. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Německo/Rakouská TV produkce - netřeba nic víc dodávat, to je dostatečná informace o kvalitách seriálu. Nesympatické gesichty, mizerné herecké výkony, podpořené deklamovanými debilními dialogy českých dabérů, scénáře užitečné leda jako hajzlpapíry, otravná hudba, kamera naprd, slaboučké efekty. Kdysi jsem z důvodů, na které si nemůžu vzpomenout (že by nějaký otřes mozku ve spojení s paralýzou, nebo jsem byla u někoho jednoduššího na návštěvě?), přetrpěla 2-3 díly. "Pobřežní hlídka" je vedle "Medikoptéry" veledílo, co by mělo obrážet festivaly. 20% dokonale odpovídá tomuto unylému germánskému "skvostu". ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Náhodou, Medicopter je podle mého názoru velmi dobrým německým seriálem, i když trošku slabší než mojí oblíbení Specialisté a Rex... Tento solidní seriál jsem sice už pár let neviděl, ale když jsem byl malý, strašlivě mě to bavilo a rád jsem na to koukal. Vždycky jsem potom chtěl letět v Medicopteru a nakonec se mi to splnilo... Kdyby tento seriál znovu vysílali, myslím, že bych ho i teď velmi rád uvítal. Ono je to totiž velmi dobré drama s koukatelnou akcí. Pro mě 65% a to až s odstupem času... ()

Galerie (661)

Zajímavosti (36)

  • Herec Wolfgang Krewe v rozhovore uviedol, že nakoľko sa väčšina scén natáčala v exteriéri a s vrtuľníkom, natáčanie teda záviselo od počasia a herci museli byť časovo flexibilní aj na úkor straty súkromného života. (patrik1177)
  • Seriál vznikl v koprodukci německé komerční RTL, která produkovala také seriál Kobra 11 (od r. 1996), a rakouské veřejnoprávní ORF, která často spolupracuje s německými soukromými televizemi. (patrik1177)
  • Herec Urs Remond, který hrál v seriálu doktora Marka Harland, si zahrál v seriálu již dříve, a to pilota letadla v epizodě „Jak štvaná zvěř“. (patrik1177)

Reklama

Reklama