Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Iveta přijíždí do Prahy, aby začala žít se svým pěveckým partnerem Petrem. Je do něj bezhlavě zamilovaná, miluje ale on ji? Čeká je nahrávání první společné písně a také televizní vystoupení, které rozhodne o všem… (Voyo)

Recenze (30)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě jen rekonstrukce dobových televizních záběrů do nové, seriálové podoby. Ze Sepéšiho se dělá až přehnaný perfekcionista (ačkoliv tou lucernou fakt pohnul i tenkrát, původně), Ivetě je smutno, tak telefonuje z cizího telefonu, a Samir opět zparodoval tehdejší moderátory (dělá to i v Soudruzích), kdy se - oproti realitě (jen vzpomeňme třeba Honzu Valu nebo Liškovou) - chovají jak postižení z Bohnic. A tatínek je šťastný i nešťastný, což Hanuš dobře uhrál, ale stejně nedostal moc prostoru. Jinak začínám mít pocit, že seriál je natočen na objednávku Bartošovic rodiny, která chce na Ivetě u teď trhnout co nejvíc, ale dávají si pozor, aby Iveta byla vykreslena správně jako oběť těch šosáků a macho typů v Praze. ()

Britney75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě se některé scény zdají nedůvěryhodné, nějak se do toho nemůžu zakoukat, stále musím řešit, jestli ona opravdu byla až tak jednoduchá a Sepéši takový magor … Mám spousty výhrad, třeba nevidím u Aničky žádnou podobnost nebo proč nezpívají původními hlasy Petra a Ivety … Uvidíme, jak se to vyvine dál. ()

Reklama

Garson 

všechny recenze uživatele

Pokus o melancholický příběh prostě nevyšel a tento druhý díl byl mnohem horší než ten první.Bohužel velký vliv na to měl špatný výběr obou hlavních postav a to Anny Fialové(Iveta Bartošová) a Vojtěcha Vodochodského(Petr Sepéši) a k těm dvěma bohužel nemůžu napsat nic kladného.Petr Sepéši je tu vyobrazen jako bezcitný kariérista kterému záleží jen a jen na sobě a Iveta Bartošová zas jako submisivní chudinka kterou musí furt někdo postrkávat dopředu a jestli taková byla tak možná na sklonku života,ale určitě né na začátku své kariéry.To že ona Sepéšiho chtěla i v soukromí a on jí ne je všeobecně známý fakt,ale pochybuji,že se k ní choval jako despota.Znám moc dobře jejich album Knoflíky lásky,zná ho každý kdo se narodil v 80.tých letech minulého století.Tomu že se album stalo v té době celkem úspěšné se vůbec nedivím,ale tento třídilný film s názvem Iveta hodnotím po dvou shlédnutých dílech jako velký filmařský omyl a jako veřejné zesměšnění Ivety Bartošové i Petra Sepéšiho a to je velká škoda takže si myslím,že rodina Ivety s tím natáčením vůbec neměla souhlasit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Včera jsem zjistil, že se mi tohle válí doma a zabírá to místo. A jelikož jsem jedničku viděl, zajímalo trochu jak to bude dál s tou socialistickou lovestory tehdejších popových serebrit. Vůbec jsem netušil, že Sepéši byl takovej drsňák a vyznavač cvičení i správného stravování. Bohužel ve filmu nepadne kde k tomu v dobách kdy top jídlem českých kuchyní bylo vepřo knedlo nebo řízek přišel. Zdá se, že v tom byl v tom reálném socialismu krapet napřed, protože dnešní serebrity tohle mají za automatiku. Netušil jsem, že Iveta byla tak snadno manipulovatelná už od mala. Když jsem viděl ty dva v těch osmdesátkovejch ohozech, ač ty hlasy nebyly to pravé (hlavně Vodochodského) přesto se tam Iveta a Sepéši v tom obrazu lehce zhmotnili a o to autorům asi šlo.  * * * ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Menší nuda, stejná slátanina jako první díl.... Iveta byla krásná holka, která se do tohoto světa hvězd moc nehodila. Naivní a lehce manipulativní. Prostor tří dílů je naprosto nedostačující pro její vykreslení...Okamžitě pochopíte, že Sepéši byl magor ( byl ?? ), který věděl, že bez ní, není nikdo. Je fajn, že někdo se pokusil o nástin a polidštění tolik později bulvarizované zpěvačky. V momentě kdy víte jak celý příběh končí je nutno jít do hloubky, což prostor 3 hodin nepobere .Tohle je vlastně Iveta a její touha dosáhnout něčeho, ovšem  od začátku vykoupená...Iveta-začátek...Někteří herci přehrávají. Fialová je dobrá a jej ranní scéna po prvním sexu (? ) se sluchátky na uších je jakoby od jinud.. Škoda, že i její život se nevydal tímto radostným směrem.Moc jsem jí to přál. V té době , v roce 1987 jsem byl na vojně. Všichni byli do Ivety zamilovaní..Ona byla hvězda. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama