Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (227)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robertson ako teenagerka? Síce takmer dekáda rozdiel podľa občianskeho preukazu, ale ona je stále vhodný typ pre dievčenske postavy. Hoci ten chlapček už veru vyzeral pri nej ako dieťa. Inak zabudnuteľný film, na ktorom ma iritoval nevyvážený zvuk, veľmi rušivý element celého filmu. Pozeráte sa na normálne dialógy a naraz pustená hudba ako z repráku na Rammsteine. No aspoň som po nejakom čase videl Carlu Guginu a až po istom pátraní som zistil, že je to vlastne tá milá deva z Bon Joviho "ALWAYS". Takže nakoniec ten film predsa len nejaký prínos mal. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Úchvatnou hudbu a velmi příjemné herce - a to jako fakt - Asa po dlouhé době velký sympaťák a Britt Robertson teda respekt, podraží zbytečně debilní scénáristické kličky a nesmysly, kterých si všimnete bohužel ve filmu více než dost. Kamera úchvatná, scenérie Země skvělé a navrch na to Gary Oldman a dostanete vcelku příjemnou romantiku, která si svůj vrchol vybírá při vzájemném cvrklikání mezi hlavními protagonisty. Bohužel scénář si místy vzal velkou dovolenou, což je škoda, protože jinak bychom dostali nejoriginálnější scifi romanci za poslední dobu. 70% ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Jedna z top sci-fi pre nášťročných. Ak si človek odmyslí, že tento skvelý námet je zneužitý na teenagerský remake Starmana, tak navyše aj celkom príjemne prekvapenie. Emočne to funguje, herci majú dobrú chémiu, remeselne je to tiež v poriadku a občas to pripomína kópie Spielbergovich produkcií. Vyložene potom zamrzí akurát, že všetko čo nasleduje po finálnom zvrate má vďaka veľkej dávke klišé nábeh na facepalm. A odkazy na Nebo nad Berlínom sú vzhľadom, na to v akom teritóriu sa pohybujeme nepatričné. Veľmi spokojných, žánrových 7/10 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jsem jednoduchý člověk. Je tam vesmír, je tam romance, je tam sentiment, má to pěknou hudbu (Andrew Lockington se dá odhadnout od prvních tónů), má to úžasné záběry jak z reálné Země, tak z CGI verze Marsu a co víc, má to sladkou Britt Robertson a skvělého Garyho Oldmana. A nakonec mi ani vůbec nevadí, že je to vlastně výtažek ze všech možných, novějších i starších, sci-fi, trochu naivní a plné logických děr a vlastně i šablona od začátku do konce a člověk prostě tak nějak tuší, jak to přibližně dopadne. Nenáročný, neinovativní, ale velmi milý film. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nejde o to to zatajit, ale přímo ututlat." Křehký Marťan na Zemi mě moc nezaujal a vzhledem k tomu, že jsem mu byl v mládí dost podobný, tak vím, že žádné sympatické drsňačky směrem k nám mimoňům neupírají své pohlavní orgány. No dobře, je to film, tak se tomu pokusím věřit, ale když vrtulník pronásleduje letadlo, letadlo havaruje a než vrtulník přistane, tak mají hasiči skončené ohledání místa, tak se tomu věří jen těžko. Taky ty online přenosy na lince Mars - Země nabraly závratnou rychlost, ale abych jen nehaněl, tak nyní začnu chrlit pozitiva ... tak nic. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)
  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)

Reklama

Reklama