Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (227)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klidný, citlivý, romantický snímek. Takový který ve Vás probudí vnitřní cynismus. Alespoň ze mě přímo tryskal. Na tomhle filmu nefunguje nic. Příběh, atmosféra, dokonce ani fyzika. Samotný námět je lehce nelogický. Důvod proč se najednou může odehrát návrat na Zemi, je přinejmenším pochybný. Chování mladého génia až se tam dostane, je výsměch zdravému rozumu. A představa, že by asertivní holka od rány toužila po sociálně plachém podivínovi, je přímo mešuge. To se prostě nestává. Vím to naprosto bezpečně. A to ještě opomíjím hlouposti typu komunikace nadsvětelnou rychlostí, dilatace času když se to hodí a podobně. Abych jenom nekafral, tak Britt Robertson hraje skvěle a Gary Oldman snad až zbytečně výborně. Jo a taková ta rádoby náladová hudba docela ujde. Zbytek je bída. The Space Between Us sice předstírá potenciál, jenže ve skutečnosti jde o naivní romantický brak, při kterém je lepší nepřemýšlet. A ideálně i usnout. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy s hodně, ale opravdu s hodně zavřenýma očima. Tak skvělý nápad, tak super herecké obsazení a přeci jen to někde dost vázlo. Scénář byl kostrbatý a chyběla mu plynulost i gradace. Velká škoda, že kromě trailerových scén se ve filu vlastně ani nic tak zajimavého či překvapivého neodehraje... ()

Reklama

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Když odmyslím úplně totální nesmysly jako internetové chatování z Marsu na Zem, které mělo okamžitý přenos, stále to mohl být dobrý a silný film. Co ho ale naprosto zabilo, byla ta neuvěřitelně naivní přímočarost, táhnoucí se od začátku do konce. Všechno se tam děje strašně zjednodušeně, všechno se všem daří jak po másle bez nějakého výraznějšího zádrhelu. Jeden příklad za všechny - kluk, co žil celou dobu na Marsu, jen tak uteče z karantény za holkou, se kterou si chatoval, nakráčí do školy, do které dotyčná chodí a hned ji vidí u skříněk. Uff! Mimochodem, když už jsme u ní - to byla hnusná a protivná pizda. A to, jak ti dva pořád někomu kradli auta, taky na sympatiích zrovna moc nepřidalo. Promrhaná šance. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Anglický režisér Peter Chelsom natočil v roku 2017 snímok "Vesmír medzi nami" (The Space Between Us). Náhodou som naň natrafil pri surfovaní televíznymi kanálmi. Nechal som to bežať, a v kľude som si to pozrel. Nečakal som nič výnimočné. Postupne ma však začal príbeh pohlcovať, a tak som to so záujmom dopozeral až do konca. Bola to pohodová sci-fi romantická dráma o mladíkovi, ktorý sa narodil na experimentálnej vesmírnej stanici na planéte Mars. Vyrástol tam, a keď dosiahol vek šestnásť rokov, tak sa vybral na Zem, aby tu našiel svojho biologického otca. Pri pátraní po ňom mu intenzívne pomáhala mladá, sympatická dievčina Tulsa. Spoznal, čo je to láska, a i to ako sa žije na našej modrej planéte. A ja som si vďaka tomuto titulu uvedomil, že aj človek môže byť mimozemšťan. *** ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Highland High school in Albuquerque byla použita pro natáčení několika scén během běžné výuky. Toto způsobilo problémy mezi vedením školy a státní filmovou komisí. (tessincolor)
  • Premiéra filmu se několikrát přesunula. Poprvé byla stanovena na 29. července 2016, kvůli premiéře filmu Matky na tahu však byla přesunuta premiéra filmu na 19. srpna 2016. Avšak kvůli filmům Ben Hur, Kubo a kouzelný meč a Týpci a zbraně byla premiéra filmu opět přesunuta, tentokrát na 21. prosinec 2016 (kvůli vylepší vizuálních efektů). Nakonec měl film premiéru 3. února 2017. (Varan)

Reklama

Reklama