Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (227)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $7,885,294Tržby Celosvetovo $14,793,385Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Určite zaujímavý projekt. Herci snaživý, niektoré momenty v skutku veľmi citlivé a dramatické. Škoda že ako celok to nie úplne úderné. Má to úseky, keď to chce byť uvoľnené, zábavné ale chýba tomu lepšia vyváženosť. U takého Marťana to Scott vystihol ukážkovo. /60%/ ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních padesát (!!!) minut neuvěřitelně nudných a předvídatelných, pak se to trochu zlepší a občas natrefíte i na lehce humornou scénu. Hudba dost otravná .Bohužel je to celé plné levného sentimentu. Představitelka Kendry na pěst. Ostatně to samý platí pro představitelku Tulsy. Příšerná scéna, když Tulsa hraje na klavír v obchoďáku. A ten výbuch? To si snad už dělaj srandu. Oldman neměl šanci to zachránit. Spíš nechápu, jak v něčem takovym mohl hrát. Ale sranda byla, když Gardnera tahali z tý vody ve slowmotion, to jsem se celkem pobavila. Navíc je někdy od dvacátý minuty jasný, kdo je ve skutečnosti jeho fotr. "You're my father!" "Yes!" Fuj. Chtěla jsem dát jednu hvězdičku za celkem pěkné záběry krajiny, ale i to by bylo moc. ()

Reklama

Script 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to zdálo jako dobrý film. Úvod byl svižný, zajímavý... NASA vysílá astronauty na Mars, aby ho úspěšně kolonizovali, ale astronautka se po startu dozvídá o svém těhotenství. Po přistání na Mars astronautka při porodu umírá a NASA to dítě, které porodí utajuje před veřejností a snaží se vymyslet, jak to dítě na Zem dostat, aby nemělo zdravotní potíže, protože při svém vývinu strávil ve stavu beztíže a tak se mu nevyvinuli kosti, aby mohl chodit po Zemi. Průběh filmu naprosto ztrácí smysl a nabírá na hlouposti. Vztahy mezi lidmi ve filmu je nezáživná a nudná. Závěr to nakonec vyvrcholí do beznadějné hlubiny a film vám nabudí pocit, že jste se dívali na film naprosto zbytečně. Po té si v závěru řeknete, že by jste se mohli radši dívat znova na film Marťan, než aby jste sledovali tuhle blbost. 2 hvězdy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Robertson ako teenagerka? Síce takmer dekáda rozdiel podľa občianskeho preukazu, ale ona je stále vhodný typ pre dievčenske postavy. Hoci ten chlapček už veru vyzeral pri nej ako dieťa. Inak zabudnuteľný film, na ktorom ma iritoval nevyvážený zvuk, veľmi rušivý element celého filmu. Pozeráte sa na normálne dialógy a naraz pustená hudba ako z repráku na Rammsteine. No aspoň som po nejakom čase videl Carlu Guginu a až po istom pátraní som zistil, že je to vlastne tá milá deva z Bon Joviho "ALWAYS". Takže nakoniec ten film predsa len nejaký prínos mal. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jak hrom s hodně naivním potenciálem, zvláště co se týče pokladen, což dosvědčuje i zrušení české premiéry, kterou jsem docela vyhlížel. Jsem velký fanoušek Britt Robertson, ovšem je jí už 27, což je bezesporu super věk, ale na hraní naivních šestnáctek/sedmnáctek už to úplně není. Zato překvapivě až příliš vysoký Asa Butterfield tyhle role může hrát snad dalších 10 let, podobně jako svého času Logan Lerman. Oba ale zastiňuje Gary Oldman, který se do role neskutečně opřel, až by člověk čekal, že mu asi nikdo neřekl, že nehraje v úplně ambicózním blockbusteru, vy mu však budete věřit každou větu a každou emoci, která navíc jako jedna z mála věcí na filmu ke konci začne dávat smysl. Jak jsem nastínil v úvodu, celé to působí jako teenagerská pohádka, která je neskutečně zrychlená a leckteré příběhové momenty jsou šity horkou teatrální nití. I přesto jsem se přes tyto momenty dokázal přenést a poměrně se dostat do děje, zvlášť když se je rozhodně vizuálně na co koukat, až by člověk nevěřil, že budget je pouhých 30 mega. Tragédie z ranku Tomorrowland se tedy nekoná a ačkoliv jsem od začátku říkal, že sequel Enderovy hry se stejným hercem bych si s chutí dal, The Space Between Us snad ani sequel nepotřebuje...stejně by na něj nikdo nepřišel...8/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (14)

  • Spaceport America v Novém Mexiku hostil svůj první film na natáčení. V průběhu natáčení bylo na kosmodromu více než 400 členů štábu, herců a komparsu. (tessincolor)
  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)
  • Původní název filmu měl být Out of This World, ale byl změněn na The Space Between Us. (tessincolor)

Reklama

Reklama