Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (226)

tron 

všechny recenze uživatele

Nebavilo ma to. Nezáživné a predvídateľné. Dosť veľká nuda napriek vloženej energii a peniazom. Trvá to neúnosné dve hodiny, ktoré sa nám tvorcovia síce snažia spríjemňovať svižným striedaním lokácií (z Marsu do NASA a odtiaľ do normálneho pozemského mesta, kde to začína nebezpečne zaváňať Starmanom), ale čo z toho, keď dospelí aj detskí herci sú dosť o ničom (vrátane Garyho Oldmana, ktorého houmlesácko-hipisácky vlasato-bradatý imidž sa mi nepáči). Najlepšia je nakoniec asi snaživá, síce občas afektovaná, ale milá a pekná Britt Robertson (Pod kupolou, Mr. Church, Psia duša). ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

V první řadě je to klasický romantický film pro náctileté. Je potřeba to mít stále na paměti, jelikož se tomu přizpůsobuje ve filmu úplně všecko. Musíte si jako divák vzpomenout, jaký guláš jste měli v hlavě vy, když jste byli ve věku hrdiny filmu. Proto samozřejmě ve filmu nastanou modelové situace, dialogy a vůbec všecko je zcela předvídatelné. Stav beztíže, bezvětří bez děje, nastane ve druhé polovině, kdy je náhle snímek obtížně sledovatelný a nehýbá se z místa, pak se naštěstí zase rozjede. Ve svém žánru je to nadstandard, ovšem ke koukání pouze pokud se vám povede stát se na dvě hodiny adolescentem. Jinak se to určitě zvládnout nedá. 70% ()

Reklama

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tohle mi dalo vzpomenout na 80. a 90. emzácká dobrodrůža typu E.T., Starman a tak podobně. Jo, tady je to sice bez ufounů, ale koncept je stejný. Zkrátka nostalgie jako blázen s mraky sentimentu a romantického dobrodružství. A i když to není obvykle můj šálek kávy, tak teď se mi to trefilo do noty. Výhrady nemám ani k hercům, ačkoliv je fakt, že Britt Robertson jsem teenagerku nežžal ani se zavřenýma očima. Ale to se dalo v pohodě přežít. 75% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ten film je prostě úplně divnej... to především. Prostě je tam tolik divných a chvílema nelogických záležitostí, že ani škatulka sci-fi to nezachrání. Už jenom fakt, že se astronautka po všech prohlídkách, testech atd. dostane do raketoplánu na speciální misi těhotná, je prostě úlet. Hlavní hrdina je pak značně nesympatickej a dost je taky poznat, že je výrazně mladší než jeho sympatická přítelkyně (v reálu on 20 let, ona 27 a hrajou šestnáctiletý puboše). On se jenom těžce po Zemi pohybuje kvůli gravitaci, kterou vlastně nezná, ale přitom je schopnej utéct celým policejním týmům, který ho nahání. Uff. A další.. je utajenej a extrémně sledovanej, a přesto se mu úplně jednoduše podaří uniknout. Vyrůstal mezi vysoce inteligentníma vědcema na základně (sám je evidentně velice chytrej), přesto se vůbec neumí mezi lidma chovat, provádí úplný divnosti a nesmyslnosti. No a tak by se dalo pokračovat. Ty dvě hvězdy jsou za G. Oldmana a B. Robertson, kteří podle mě film naprosto táhnout. P.S.: Je to romantický, že i kýbl medu je míň sladkej, a navíc dost predikovatelný. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Malou roličku si zde během scény ve třídě střihli youtubeři Joey Graceffa a Lele Pons. (Kacitr)
  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)
  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)

Reklama

Reklama