Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Peter nechce, aby mu doma vyčítali, že je pořád nezadaný. Poprosí proto svého nejlepšího kámoše Nicka, aby s ním jel na Vánoce k rodičům jako jeho přítel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Disk 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě dobré, i když na tenhle typ filmů nejsem zase tak úplně zvyklý. Oba hlavní představitelé táhnou snímek hodně dopředu, dialogy nejsou šroubované, krásně to odsýpá. Nejde o nic světoborného, ale jako oddychovka od běžných starostí to bez problému obstojí. Menším problémem je tu poněkud přepjatá Jennifer Coolidge, ale i na ni jsem si nakonec zvykl. Po zhlédnutí mnoha dramat jsou romantické filmy také potřeba, zvlášť v předvánoční době. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvého záberu je jasné, že Vianoce idú sprzniť nefalšovaní buzeranti. Predstavuje sa nám svet, v ktorom hnusní heteráci už neexistujú a tie najlepšie páry sú zmiešané, beloch a beloch to je už skoro stredovek. Netflix chce takýmito zvratkami vraj pomáhať úchylom byť viac rešpektovaní, ale v reáli je opak pravdou. Poznám teda niekoľkých gayov, ale väčšina sa správa ako normálny chlap a nie ako estrogénom šľahnutá bábovka s hlasom, ako by mal čurák v kuse pricviknutý vo zveráku. ()

Reklama

fixaman 

všechny recenze uživatele

Parádní gay romantická komedie, která sice nemá nijak inovativní ani objevnou premisu, ale stejně skvěle funguje. Ústřední dvojka je sympatická a bezvadně k sobě pasuje, vedlejší postavy jsou do jedné super a konečně se jednou řeší láska dvou vyoutovaných chlapů a ne jen jejich coming out. Tohle mi na Vánoce udělalo radost :) ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

ze začátku to byl příjemný romantický film. jednoduchá dějová linka mi vůbec nevadila, byla jsem i nadšena z toho, že tento vánoční snímek, připomínající hallmark sračku, má jako dvě hlavní postavy gaye. potom, co představili postavu jamese, to ale šlo z kopce. james byl strašný zlatíčko. nezasloužil si peterovo chování. já jsem ho tak milovala. byl hodný, jemný a strašně sexy! 😭 ok, let’s talk about peter for a second - nenávidím ho. hlavní postava musí být likable, ale on teda rozhodně nebyl. byl to idiot. na konci mi už vůbec nezáleželo na tom, jestli skončí s nickem nebo ne. rodinná atmosféra byla úžasná, nicméně kdyby peter nebyl takovej čuráček, tak bych si jí užila víc. a pak ještě zpívající santa v titulcích? nemám slov. jsem zklamaná! a chudák james! ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Gay vánoční romantika - super. Ale nemohla být méně předvídatelná a hlavně méně otravná? Ústřední dvojice byla fajn, i ústřední "trojice". Jejich interakce bylo milé sledovat. Avšak celá ta rodinka byla na zabití. Neustále jen hulákají, tleskají jak idioti, serou se do všeho, upřímně každý, kdo hraje postavu z jeho rodiny, tak mi přijde, že neumí hrát, protože to bylo utrpení sledovat. No a Jennifer Coolidge, ať ji vidím kdekoliv, mám chuť uškrtit. Takže asi tak. ()

Galerie (140)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Montréalu a Los Angeles. (SONY_)

Reklama

Reklama