Reklama

Reklama

Jen počkej...!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (více)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Snad ani není třeba představovat tyto nejpopulárnější postavičky z ruských animovaných filmů. Podívejte se na jejich spanilé příběhy plné honiček a překvapení. (oficiální text distributora)

Recenze (478)

otík 

všechny recenze uživatele

Skvělý večerníček, asi nejlepší mimo československou výrobu, i dnes patří k tomu nejlepšímu v krátkometrážní animaci, co lze vidět. Nu pogodi!!! PS: především prvních cca 15 dílů je opravdu skvělých, čím později však další díly vznikaly, tím mi přišlo, že příběhy byly hloupější. Kromě 18 původních dílů od Vjačeslava Michajloviče Koťjonočkina, vznikly i dva v r. 2006 od Kotěnočkinova syna Alexeje Vjačeslavoviče Koťonočkina (Na dovolené, Na chatě). Ty už ale mají jinou grafiku a příběhově to také není to pravé ořechové. Díly podle DVD od Urania (2005): DVD 1 - 1. Na pláži, 2. V lunaparku, 3. Všechny způsoby jak chytit Zajíce, 4. Sportovci, 5. Nové nápady Vlka, 6. Příhody na vsi, 7. Na silnici, 8. Nezapomenutelný karneval, 9. Není snad být televizní hvězdou. DVD 2 - 1. Nečekaná změna, 2. V cirkuse, 3. V museu, 4. Olympijské naděje, 5. Elektronický Zajíc, 6. Zaječí chór, 7. Pohádková ztráta paměti, 8. Jubileum Vlka, 9. V supermarketu ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Husákovy děti, mají za povinnost hodnotit 5*! Ne, dělám si prdel, ale je fakt, že se na to rád podívám znova. Tom a Jerry a strejda Skrblík byli ještě daleko. Bylo to sděláno v SSSR, ale sem přesvědčen, že s tím Kačerem a spol. se mohli směle rovnat. A ani animovaná tvorba v tehdejším Československu se neměla za co stydět. Vznikla spousta hezkej pohádek a večerníčků. Jo a bacha největší Borec sem byl já, protože mi Ježíšek (né Santa Claus) nadělil digitální hru Nu pogodi! Kde vlk chytal do košíčku vajíčka co snášely slepice. Myslím, že můj osobák byl něco málo přes 500 vajíček. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tohle byl asi muj nejoblíbenější večerníček. Občas se i teď podívám na nějakej ten díl na youtube. Prostě vlk s tou zlomenou papiruskou v tlamě je borec. Jinak si dost lámu hlavu nad tim, jestli zajíc je ve skutečnosti zaječice nebo homokláda. Zajímavý je, že v seriálu je použitá imperialistická muzika (např. Hot butter nebo Herb Alpert). ()

Lima 

všechny recenze uživatele

V dobách totáče velmi zdařilá sovětská náhražka za Disneyho. Dávám 5* - dílem z nostalgie, dílem za to, že jde opravdu o vtipný seriál nabitý nápady. I Tom s Jerrym by mohli blednout závistí. A nevěřili byste, že i takováto nevinná zábava byla u sovětských papalášů chvíli považována za POLITICKY ZÁVADNOU!!! Kotěnočkinovi v Rusku moc pšenka nekvetla. To jsou absurdity... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalšia moja detská srdcovka, ktorú si kedykoľvek môžem zopakovať. Klasika ruského animovaného filmu, ktorá potešila vo svojej dobe mnoho detí, ale aj dospelých. Jednoduché ale zaujímavé príbehy, niekedy aj trochu poučné, musíme si uvedomiť rok vzniku, určite zaujmú aj dnes a nenechajú nikoho chladným. Takže hor sa za dobrodružstvom chytrého zajaca a ako to už býva, hlúpeho vlka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (50)

  • Príbeh seriálu, ktorý bol od začiatku koncipovaný ako karikatúra zlého vlka a dobrého zajačika, nechcel nikto režírovať a vraj išlo o nudnú banalitu, ba až brak. (Raccoon.city)
  • V epizodě můžeme slyšet světově slavnou orchestrální skladbu zpoza sovětských hranic „Popcorn“ od Američana německého původu Gershona Kingsleye. (sator)
  • Medvídek, který přinese odměnu zajíci a vlkovi za cyklistický závod, odkazuje na maskota olympijských her v Moskvě 1980. (OJan)

Reklama

Reklama