Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Osmdesátky stále letí, ale pokud se člověk přenese do své doby a vzpomene si na tu svou vytouženou věc, kterou k Vánocům nikdy nedostal, vřele se ztotožní s Jakem a jeho vytouženou konzolí NES, ač třeba (8 bitovým) hrám nikdy nepropadl. Natočené je to svižně, ale je na tom vidět, že rejža na to tolik peněz neměl a klasikou z ranku Sám doma se 8-Bit Christmas nejspíše nestanou. Musím ale vyzdvihnout závěr, který jak jsem zjistil, leckomu připadal divný, ale mě bez skrupulí dojal. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to asi o cosi vtipnější a nápaditější. Fantasy to není vůbec (na Kevina taky mluvil ďábelský kotel a nebylo to fantasy), o těch 8-bitech to v podstatě taky není, ale jako rodinná komedie, kdy děcka postupně zjišťují, co je na vánocích to nejdůležitější, je to asi docela ok. Průběh spíše průměrný, vyústění a finální pointa moc pěkná. Neil Patrick Harris s dcerkou mi byli ale daleko sympatičtější, než ta ústřední retro parta. ()

Reklama

Janega 

všechny recenze uživatele

Tieto retro vianočné filmy mám veľmi rád a napriek tomu, že film je súčasný, tak osemdesiatkovú atmosféru sa im podarilo dobre navodiť. Detskí herci sú fajn, síce hrajú také archetypy až karikatúry detských postáv, ale to nejak neprekáža. Divák už len čaká kedy to tvorcovia ukončia klišé, aby si to nintendo pod tým stromčekom našiel, no namiesto toho príde niečo nečakané, čím to výborne ukončia. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem zábavnou, Vánoční pecku, ale nic moc teda. Bylo to více trapný než vtipný, výběr dětských postav fakt děsný, Vánoční atmosféra téměř žádná, až na ten závěr no. První videohry jsem také vlastnil, ale nepamatuju si, že bych k vůli nim takhle vyváděl, hold tohle se děje asi jenom v Émerice :o) Btw, cz dabing katastrofální. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Jake rozpráva svojej malej dcérke ako sa koncom 90-tych rokov snažil dostať k bájnej konzole Nintendo. Herecké obsadenie: Detský herci prešli úžasným kastingom a tak sa dokonalo hodina na svoje role. Už dlho som nezažil, že by mi postavy tak dobre sadli ako práve pri tomto filme. Či už detské ale aj tie dospelé. Prevedenie: Retro prenesenie do roku1988 je veľmi zaujímavé svieže a pútavo natočené. Samozrejme je to na Americkom kontinente tak, že to treba brať trocha s humorom. Pocity: Aj napriek tomu, že sa film prezentuje ako komédia, humor nie je jeho hlavnou devízou. Je to práve nostalgická atmosféra a príjemný rodinný príbeh na ktorý sa veľmi dobre pozerá. Pridaná hodnota: Veľmi dobre obsadená rodinná komédia, na ktorú sa aj veľmi dobre pozerá. Príbeh nie je žiadne inovatívne terno ale diváka pobaví. 80% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama