Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Po pomalom rozbehu dej postupne naberá 'grády', smerujúci ku grande finále, kde možno upadne aj nejaká tá slzička. Po počiatočnom trápne si postavy postupne diváka získajú, či už detské, ale aj dospelácke. Atmosféru 80tok sa až tak hodnoverne priblížiť nepodarilo, scenárovo síce áno, no kulisami či kamerou už pomenej. Na Vianočný čas úplne pohodová rodinná komédia. ()

Janega 

všechny recenze uživatele

Tieto retro vianočné filmy mám veľmi rád a napriek tomu, že film je súčasný, tak osemdesiatkovú atmosféru sa im podarilo dobre navodiť. Detskí herci sú fajn, síce hrajú také archetypy až karikatúry detských postáv, ale to nejak neprekáža. Divák už len čaká kedy to tvorcovia ukončia klišé, aby si to nintendo pod tým stromčekom našiel, no namiesto toho príde niečo nečakané, čím to výborne ukončia. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Velice fajnový, napínavý a nakonec i sentimentální spíše dětský film, který mě osobně přišel velice sympatický a absolutně jsem se po celou dobu sledování nenudil. Hezké absurdní vyobrazení tahu proti videohrám jakožto zkázu šířícímu zlu. Možná ty osmdesátky tolik nevynikly, nehrálo to na jejich atmosféru a všechno vypadalo jen jako taková alternativní moderní doba, kde NES bylo stále v kurzu a takovým dětským, často nedostižným snem. Mám takováhle překvapení při nedělním nahodilém sledování rád. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dle tématu jsem se těšil hodně, ale je to průměrná rodinná mainstreamová komedie, nerdovský faktor téměř žádný. Kluk si sice přeje k Vánocům Nintendo, ale film o hrách skoro vůbec není a s minimem úprav ve scénáři by si mohl přát třeba kolo nebo snowboard. A některé scény a postavy jsou nesnesitelné. _______ fun fact: Steve Zahn je N.P. Harrisovi tak podobný, že jsem si během filmu myslel, že je to Harris v dvojroli s jiným účesem ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Retro-based príbeh, ktorý by mohol mať podnázov “Honba za Nintendom“. Rozprávka od Neila Patricka Harrisa v podaní v soft štýle Barney Stinsona vždy poteší (nie je to inak ani teraz). Základná myšlienka a ponaučenie príbehu je pekná, avšak by mohla byť prezentovaná trochu dôraznejšie. Vo filmu ako aj v samotnom príbehu bol väčší potenciál. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Před natáčením musel Neil Patrick Harris absolvovat 14denní karanténu. Každý den zveřejňoval vtipné video, jak ji tráví. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno