Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (80)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Některé gore scény měly něco do sebe, to zase jo a bylo celkem zábavné sledovat Grohlův herecký projev, který nebyl vůbec špatný. I ta osmdesátková patina tomu slušela, ale pokud nepočítám scénu s Lionelem Richiem, nebylo tu nic, co by mě rozesmálo a dialogy, na kterých film částečně stál, byly naprosto příšerné. Nicméně pokud by něco podobného natočili třeba Agnostic Front, byl bych to schopen i opětkovat, ale k Foo Fighters halt nemám žádný vztah. I proto 30%. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

4,5*/5... Foo Fighters mam rad, na Nirvane som vyrastal, Grohla ako osobnost priam zerem, multitalentovany typek...a zerem tiez stareho Jacksona. Ja som sa bavil kralovsky, niektore (aj nenapadne) sceny ultra genialne (napr. "Pearl Jam' s high-five":))). Skoda poslednych trochu slabsich par minut, ale toto je hororova prdel so skvelou hudbou, kde si par sympatakov spravilo radost...tym spravnym vtipno-humorno-uchylno-krvavym sposobom. Nadhlad, ludia...;) ()

Reklama

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Absolutne neobjektivnich 5 hvezd. Popravde, i kdyz me trailer nedavno zaujal, cekal jsem klasickou poloamaterskou sracku. Po asi 20 minutach nepretrziteho smichu se divim, proc je to na csfd v modrych a cekam ze spadne remen. Ten vlastne nikdy nespadne, i kdyz poslednich 10 minut je slabsich. Dave Grohl asi dostal herecke lekce od sveho kamose J.B. a je dobre, ze hlavni pozornost je venovana jemu a ne spise ochotnickym vykonum jeho spoluhracu. Cest vijimce v podani Ramiho. Chvalim vyborne specialni efekty a srdicko. Double feature s Pick of destiny je jasny. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Pokud budete ve spravne nalade, bude pro vas tato hororova komedie zabava. Zvlaste pro fanousky Foo Fighters. Film je zavisly na tom, jestli ma divak smysl pro humor. Samotny pribeh trpi nedostatkem kreativity. Je hlucny, obcas hloupy, nekdy desivy. Muzikanti jsou dobra kapels a hrozni herci. Soucasti filmove historie se nestanou i kdyz je videt, ze se pri nataceni bavili. Cele je to natoceno s viditelnou laskou k zanru, ale preklapi se to do parodie. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Pearl Jam high five! Kdysi jsem jsem pojal myšlenku, že by Tenacious D chtěli být jako Foo Fighters, ale asi to platí (i) naopak. Studio 666 jsem zkonzumoval jako dokument o kapele, která je přesným opakem takové, jejíž tvorbu má cenu soustavně sledovat - parta příjemných lidí, kteří se zaklínají dědictvím Black Sabbath, Led Zeppelin, brutálními riffy a těmi nejdémoničtějšími odbočkami rocku a (pouťovým) satanismem. A nakonec (ve spolupráci s Tenacious D) vyplodí Learn To Fly. V proudu té vlažné srandy, odkazů na Johna Carpentera (jehož Lost Themes III mi na cestě z Amazonu ukradl ký ďas) a samotného Johna Carpentera v miniroličce zvukaře jsou nakonec nejmrazivějšími scény ty s Taylorem Hawkinsem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama