Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Úplně OK komedie-horror-slasher záležitost, která je samozřejmě na vázána na Grohla a FF, takže vztah k nim má určitě vliv na divácký prožitek. Nejsem fanoušek, ale nemám s FF žádný problém a z různých talk shows mi Grohl přijde fajn. A tady mě bavil. Funguje to hesky, klasické schéma démonického slasheru, do toho poměrně solidní komické narážky a líbí se mi, že se film zastavuje těsně před hranicí parodie. Za mě hodně zábavná oddechovka na úrovni American Horror Story s notnou dávkou humoru a Grohlova "herectví" (showmanství, spíše). ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film som dlhšie odkladal a pozrel som ho len na základe toho, že idem po hororových stopách Jenny Ortegy, ktorá sa tu ukázala len na začiatku a chvíľu na konci. Je to hlavne o kapele Foo Fighters, ktorú som v minulosti trocha registroval, ale vzťah som si k nim nevytvoril. Je to taká celkom v pohode jednoduchá jedno hubka, kde skvelý Dave Grohle postupne prechádza na sólovú dráhu a tak tu je ukážkovo vidieť ako sa dá skončiť s kapelou bez hádok a hnevu. Je to do cela krvavé a aj keď sa nejedna o žiadnu ukážkovú gore jazdu, tak aspoň sa dá na to celkom dobre pozerať. Vtipné to nie je až tak, ako si tvorcovia mysleli, že to je, ale aj tu sa da nájsť niekoľko humorných momentov. Žiadny zázrak to nebol, ale aj od prúseru to malo veľmi ďaleko. ()

Reklama

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda Foo Fighters, těch pár mainstream songů co jsem od nich slyšel mě nebavilo. Jenže jakmile byla oznámená Foo Fighters gore komedie, nemohl jsem odolat, chtěl jsem si v tu chvíli užít nějakou ujetost a zjistit zda si tato kapela ze sebe umí udělat prdel. A ONA FAKT UMÍ. Opravdu Dave Grohl si tu ze sebe a své kapely, dělá neskutečnou prdel a do toho je to doprovázeno, ujetým gorem, skvělými cameii (Lionel Richie for the top!). Je jedno že členové kapely neumí hrát, tohle je béčková zábava pro fanoušky góru nebo Foo Fighters ( já si to užil jako člověk co nemusí tuhle kapelu, ale po tomhle je chci naposlouchat). Tohle je prostě jak film Club Dread, campy sranda, s dobrou režií, padnoucím humorem a zábavným gorem. Dejte si pár piv a užijte si to. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Kvôli smrti Taylora Hawkinsa sa mi zo začiatku trochu ťažšie pozeral film, kde umierajú členovia skupiny, avšak časom sa to poddalo, keďže hlavnú úlohu tu má aj tak Dave Grohl. Film je to taký mixovaný, raz tam sú celkom gore scény, potom akože humor, potom trochu hudby, nejaké to posadnutie, ale v celku to nie je bohviečo. Je ale vidieť, že to mala byť žánrovka podľa chuti skupiny a že ich to bavilo. Napriek tomu, že nie sú herci a bolo to citeľné, mňa bavila aspoň jedna postava, a tou bol Rami. Ostatné len tak nejako plynulo. Avšak nie je to úplne katastrofa. Do určite miery pôsobí tento film ambicióznejšie a vyspelejšie ako Tenacious D in The Pick of Destiny (kde si mimochodom tiež zahral aj Dave Grohl), avšak Tenacious D sa nebrali vôbec vážne a jasne to dali divákovi najavo, navyše to bolo hudobnejšie a zábavnejšie. 5,8/10. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Nirvanu (kde Dave búchal na bubny) som bral jak-tak a od FF (kde Dave trsá na gitaru a spieva) poznám nejaké 2/3 fláky. Fandom spravil z filmu awesome očakávania. Hmmm... zostalo to na nejak na pol ceste - tak ako pri pokusoch Beatles. Chalani sú schopní v hraní, ale drevá v "hraní" (vyslovene mi trhal žily Pat - antiherec! Naopak Taylor je "born halywůd star"). Neodopriem tomu zopár tip-top situácií (Grohl vŕzga na varhanoch Richieho song Hello a ten ho vyfuckuje za plagiátorstvo) a samozrejme chvezda navyše je za MixMastera Johna Carpentera, ktorý sa tu na chvíľku objavil - a robil so synom podmaz k filmu. Vysoké hodnotenie u mňa vyhrala scéna s prepoleným Ramim pri šústání - motorovkou - bez CGI. Ako celok to beriem jak sympaticky amatérsky počin, na svoje si prídu fanúšikovia kapely & mjuziky (hoci neviem, že by hrali FF až takôj trash metal ako vo filme) a aj občasného "fun splatteru". ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama