Reklama

Reklama

Studio 666

  • USA Studio 666 (více)
Trailer 1

Kvůli nahrávání dlouho očekávaného desátého alba se legendární Foo Fighters stěhují do tajemného sídla na okraji Los Angeles. Brzy se však ukáže, že v obrovském domě straší. Když frontmana Dava Grohla posednou krvežíznivé nadpřirozené síly, visí na vlásku nejen vydání nové desky, ale i životy ostatních členů kapely. (Cinemax)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

What the hell?! Mám největší chuť téhle šílenosti nasázet 4*, etika mi to ovšem nedovoluje a budu hodnotit podle zásluhy. Fanoušci Foo Fighters mě určitě ale pochopí v tom, že OST sám o sobě je fakt totální pecka, hlavně má úcta Tylerovi Hawkinsovi, bubeníkovi kapely, který letos v březnu zemřel. Budiž mu země lehká. Nutně podotýkám, že bez jeho drumů by to neznělo tak fantasticky. A Dave Grohl, jak ho známe, jak žije a dýchá (a jak zbožňuji tu jeho hardcore povahu), si zahrál samozřejmě hlavní roli, která mu sedla jako pěst na oko. Milujeme přeci krváky, tak proč nenaprat do filmu s Foos možná ty nejšílenější gore scény jaké jste pravděpodobně už dlouho neviděli od dob hororových filmařů z 80'. Kdyby krev tekla - ne, pardon, stříkala, z televize, už bych nepotřebovala vymalovat stěny na rudo a smývala bych ze sebe krev dobrý týden. 😂 Takže za mě palec nahoru, na to, že Foo Fighters absolutně nikdy neměli s herectvím zkušenosti (kromě na svých živých vystoupeních a klipech), tohle zvládli na první dobrou. „Do You Guys Get This Overwhelming Sense Of Death?“ „G, H, I, don't give a f***! It's L sharp, okay, you guys? That's the root note of the song.“ ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

objektivní **, plus jedna * fanouškovská Ano, je to brak a kravina, ale vtipná a roztomilá a já jsem se bavila. Jiná otázka je, jestli bych se bavila stejně, i kdybych nebyla fanoušek FF... ale naštěstí jsem. Tahle blbůstka mi ze všeho nejvíc svou atmosférou a gore efektama připomíná staré dobré béčkoidní (rádoby) horory z osmdesátek a to mě bavilo, stejně tak jako Dave Grohl a zbytek kapely (RIP Taylor Hawkins). Já jsem spoko! ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Kvôli smrti Taylora Hawkinsa sa mi zo začiatku trochu ťažšie pozeral film, kde umierajú členovia skupiny, avšak časom sa to poddalo, keďže hlavnú úlohu tu má aj tak Dave Grohl. Film je to taký mixovaný, raz tam sú celkom gore scény, potom akože humor, potom trochu hudby, nejaké to posadnutie, ale v celku to nie je bohviečo. Je ale vidieť, že to mala byť žánrovka podľa chuti skupiny a že ich to bavilo. Napriek tomu, že nie sú herci a bolo to citeľné, mňa bavila aspoň jedna postava, a tou bol Rami. Ostatné len tak nejako plynulo. Avšak nie je to úplne katastrofa. Do určite miery pôsobí tento film ambicióznejšie a vyspelejšie ako Tenacious D in The Pick of Destiny (kde si mimochodom tiež zahral aj Dave Grohl), avšak Tenacious D sa nebrali vôbec vážne a jasne to dali divákovi najavo, navyše to bolo hudobnejšie a zábavnejšie. 5,8/10. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda Foo Fighters, těch pár mainstream songů co jsem od nich slyšel mě nebavilo. Jenže jakmile byla oznámená Foo Fighters gore komedie, nemohl jsem odolat, chtěl jsem si v tu chvíli užít nějakou ujetost a zjistit zda si tato kapela ze sebe umí udělat prdel. A ONA FAKT UMÍ. Opravdu Dave Grohl si tu ze sebe a své kapely, dělá neskutečnou prdel a do toho je to doprovázeno, ujetým gorem, skvělými cameii (Lionel Richie for the top!). Je jedno že členové kapely neumí hrát, tohle je béčková zábava pro fanoušky góru nebo Foo Fighters ( já si to užil jako člověk co nemusí tuhle kapelu, ale po tomhle je chci naposlouchat). Tohle je prostě jak film Club Dread, campy sranda, s dobrou režií, padnoucím humorem a zábavným gorem. Dejte si pár piv a užijte si to. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

No pri pohlade na to,ze tato zalezitost je hudobna hororova komedia,tak ma napadlo len jedno a to,ze sa bude jednat o nejaku totalnu chu*ovinu,ale príjemne som bol prekvapeny,mix tychto troch zanrov sa celkom vydaril,bolo to vtipne,zabavne,gore efekty neboli nic extra,ale postacili,aj nejaka ta krv potesila,hudba bola vyborna a scena v posteli bola najlepsia,ta ma dostala,este nemozem zabudnut spomenut a pochvalit Davea Grohla,na to,ze nie je herec,zahral to velmi dobre,takze suma sumarov,som spokojny...:-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama