Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (146)

andalin 

všechny recenze uživatele

God damn, jsem absolutně nadšená a vůbec jsem takový výsledek nečekala! Atmosféra seriálu jde ruku v ruce s tou, kterou znám z anime a přestože jsou některé detaily One Piecu osobitně extravagantní, nic mi v této verzi nepřišlo na sílu. Je to víc drsné a obhrublé, než jsem čekala, ale to té live action náramně sluší. Drží se to stejného humoru, srdíčka a pozitivna, které jsem si před lety zamilovala. Moc se těším na pokračování! ()

ptsd 

všechny recenze uživatele

Jsem dlouholetým fanouškem mangy i anime (20+let) a mohu s radostí říct, že seriál One Piece je vynikajícím adaptací. Tvůrci se skvěle postarali o zachování charakteru a osobnosti hlavních hrdinů, prostě cast je super. Nějaké změny oproti předloze jsou, ale nic co by mi nějak vadilo. Doufám že bude i další serie. ()

Reklama

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele

O One Piecu jsem nevěděl vůbec nic, pouze že je to anime, což není můj šálek kávy. Když jsem ale našel live-action adaptaci, řekl jsem si proč ne. Příběh o pirátech, přátelství a snech se mi zaryl do paměti a 2. série se nemůžu dočkat. Naprosto chytlavě a záživně byl celý seriál podaný a neustále se něco dělo. Chemie mezi postavami fungovala bezchybně a ještě k tomu byli všichni strašní sympaťáci. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

O nejakym One Piece jsem v zivote neslysel a nebejt hodne povedenejch traileru, asi bych si tenhle serial nikdy nepustil, coz by byla skoda. Prvni serie je v podstate jizda od zacatku do konce, od spis blbnoucich a vtipnejch prvnich dilu po napinavy a vazny posledni dily. Obcas to sice tak divne skace, ze clovek nevi, jestli se ma smat nebo to je mysleny vazne, ale to je jen drobnost. Pribeh tahnouci se celou serii ma velkej potencial, ale i ty dilci veci, co se tu resi, jsou hodne fajn. Navic v podstate jakakoliv trochu hlavnejsi postava je zajimava, ma nejakou historii, svuj pribeh a hlavne je cool. A to ani nezminuju hlavni posadku, to je banda neskutecnejch sympataku v cele s naprosto dokonalym Godoyem, netusim, kde toho kluka nasli, ale v roli je naprosto bozi. K tomu tu jsou na serial hodne obstojny triky, chytlava hudba a ja uz se nemuzu dockat druhy serie. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Zkusil jsem to a po pár minutách jsem to vypnul. Nějak mě odradila ta současnost. Za pár týdnů jsem to pustil zase a přišel jsem tomu na chuť. Je to hodně zábavné a dělané ro fantasy což tu současnost potlačilo vznikla hodně zábavná podívaná plná akce a všemožných blbostí. Postavy jsou dobře udělané a zahrané. Na další sérii se rád podívám. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • V Baratii se do křížku dostanou dva lidé – Fullbody (Jean Henry) a Gally (Nkululeko Phiri). První se v manze dostal do křížku se Slamáky ještě před Baratii, druhý jmenovaný pochází z Odovy předešlé verze první kapitoly mangy a také speciálu Romance Dawn (2008). (KaraMikesova)
  • Nami (Emily Rudd) má v první epizodě stejné oblečení, které měla její předloha v jednom z Odových raných návrhů. Tehdy měla mít ještě umělou ruku a velkou sekyru. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama