Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (145)

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

WoW ! Musím říct, že už jsem od byla k tomuto dílu skeptická. Přeci jen vzít mladou hereckou crew a poslat je na moře s tím, že budou pirátit není úplně jednoduchá záležitost a ač zde casting rozhodně není hvězdný, tak musím říct, že to jako celek funguje skvěle a to zejména díky nabušeným soubojům, které jsou a dobře vytvořeným postavám. (Velká čest to přeloze). Masky i překvapivě dobré CGI jen výtečně doplňují nejlepší pirátskou akci od té doby, co jsem dokoukala Black Sails. 9/10 ()

FilmysMartym 

všechny recenze uživatele

O One Piecu jsem nevěděl vůbec nic, pouze že je to anime, což není můj šálek kávy. Když jsem ale našel live-action adaptaci, řekl jsem si proč ne. Příběh o pirátech, přátelství a snech se mi zaryl do paměti a 2. série se nemůžu dočkat. Naprosto chytlavě a záživně byl celý seriál podaný a neustále se něco dělo. Chemie mezi postavami fungovala bezchybně a ještě k tomu byli všichni strašní sympaťáci. ()

Reklama

Masrii 

všechny recenze uživatele

Vtipné, akční, vizuálně krásné, hlavní postavy bez výjimky sympatické. Vytknout tomu moc nejde. Anime prakticky vůbec nesleduju, nikdy jsem o tomto neslyšel, ale tahle verze mě více než příjemně překvapila. Luffy je parádně střelený a stejně jako jeho posádka ho nemůžu nenásledovat. Piráti záporáci mají každý taky své kouzlo. První série nám představila původ všech hrdinů no a nezbývá než doufat, že nás čeká parádní podívaná i v budoucnu. 95% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Předloha je pro mne velká neznámá, ale seriál je nádherně imaginativní a zábavná věc, šikovně balancující mezi manga infantilností a dramatickou linkou. Naštěstí to i přes značné odlehčení napínavé je, umírá se tu a nebezpečí je citit, jinak by to bylo asi přeci jen už moc naivní. Zábavné různorodé postavy jsou navíc originálně a zajímavě obsazené a stylizace, barevnost a naprosto skvělá hudba to táhne hodně nahoru a další řady už nedočkavě vyhlížím. ()

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Konečně dobrá netflixovská adaptace. Když jsem se o tom dozvěděla poprvý, myslela jsem že mě klepne a že One Piece skončí podobně jako Death Note a jemu podobné pokusy o přenesení anime do reálného světa. Opak je však pravdou, což mi bylo jasné od okamžiku, co zveřejnili obsazení. Zkrátka herecké výkony parádní a každý herec perfektně vystihl vibe postavy, kterou ztvárnil. Nemohu dát méně než 5*, protože One Piece je moje srdcová záležitost. Jen tak dál! ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Tvůrce původní mangy One Piece Eiichiro Oda se podílel na seriálu jako konzultant. Podle svého vyjádření však nebyl úplně spokojen se změnami v ději prvné série, které podle něj nebyly nutné. (Pawliiseek)
  • Na jedné zdi je vidět plakát, který říká, že jedna herečka tragicky zemřela na jevišti. Její jméno je Victoria Cindry, což je nemrtvá společnice doktora Hogbacka z Thriller Barku, která se prvně objevila v kapitole 446. (KaraMikesova)
  • Buči (Albert Pretorius) a Siam (Bianca Oosthuizen) mají ve jménech skrytý význam. Bučiho jméno je odvozeno od „buči neko“ neboli výrazu pro strakatou kočku, která je v Japonsku symbolem štěstí. Siam (z japonštiny romanizováno jako Sham) je pojmenována po siamské kočce, což ladí s motivem Kurových pirátů, kteří si zakládají na podobnosti s kočkami. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama