Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (147)

MyskaMari 

všechny recenze uživatele

Konečně dobrá netflixovská adaptace. Když jsem se o tom dozvěděla poprvý, myslela jsem že mě klepne a že One Piece skončí podobně jako Death Note a jemu podobné pokusy o přenesení anime do reálného světa. Opak je však pravdou, což mi bylo jasné od okamžiku, co zveřejnili obsazení. Zkrátka herecké výkony parádní a každý herec perfektně vystihl vibe postavy, kterou ztvárnil. Nemohu dát méně než 5*, protože One Piece je moje srdcová záležitost. Jen tak dál! ()

Scanerior 

všechny recenze uživatele

One Piece je prazvláštní dobrodružství jednoho výstředního „piráta“ a jeho posádky, které však překvapivě upoutá a je funkční v mnoha směrech. Na začátek bych chtěl zmínit, že mít seriál s více než 1000 epizodami (což má anime One Piece) je masakr a z mého pohledu je to špatně a normálně bych řekl, že v takovém případě musí příběh nutně upadat, ale vzhledem k hodnocení seriálu to asi pořád funguje, což je až k neuvěření – nicméně to nemění fakt, že do anime seriálu se mi nechtělo a pořád nechce už když vidím ten počet dílů. Tato hraná adaptace mě však díky obecně kladnému přijetí a „Torenově“ hypu dokázala přilákat a já po zhlédnutí mohu říci, že se jedná o povedený seriál. One Piece předkládá příběh o bizarních pirátech příběh pak „táhne“ kluk se slamákem, který se chce stát králem pirátu, i když je zatím jen „malá ryba ve velkém moři“ a postupně tu objevujeme nové členy jeho posádky a „prožíváme“ různá dobrodružství. Děj každopádně rychle odsýpá, postavy jsou fajn, ačkoliv jsem si nikoho vyloženě neoblíbil a dějové linky jsou zajímavé. Občas je chování a vzhled postav celkem přestřel, a to se ani nemusí jednat o šíleného klauna – vlastně se divím, jak to všechno může fungovat, ale zřejmě funguje, protože jsem se u seriálu nenudil a tato první série dokázala prodat svůj příběh, slamák dolu a nastavuji kurz na druhou řadu až bude dostupná… ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Adaptovat mangu/anime do hrané podoby není legrace, ale tady to vyšlo. Ať už díky dobře vyvážené dávky bizarnosti, která odkazuje na předlohu a současně není přehnaná pro účely hraného ztvárnění, sympatickému obsazení nebo stylizaci. Je to zábavné, svižné, správně praštěné a někdy překvapivě brutální, což je mix, který mi vyhovuje. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JÁ SE SVÝHO SNU NIKDY NEVZDÁM! VYRAZÍM DO VELKÉHO PÁSU, NAJDU VELKÝ POKLAD A STANU SE KRÁLEM PIRÁTŮ! …“ Po parádním prvním dílu přišlo malý vystřízlivění, který ovšem při zralý úvaze… hele, kolik parádních fantasy se dá takhle vidět? No tak vidíš… Místy je to dost dětský, naštěstí místy i dost drsný – ale přece jen to nechce překročit „krvavou“ hranici přístupnosti. Já to beru – dobrej seroš o rodině, přátelství, cti a (hlavně) snech! /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Seriál je hranou adaptací stejnojmenné „mangy“ kterou vytvořil Eiičiró Oda. Její první kapitola vyšla v roce 1997. Stala se nejprodávanější mangou na světě. (dnes cca 480 milionů výtisků). 2.) Sám autor má nad seriálem „kreativní“ dohled. 3.) Thx za titule „Eliška K. Vítová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

TORTERAjirka 

všechny recenze uživatele

WoW ! Musím říct, že už jsem od byla k tomuto dílu skeptická. Přeci jen vzít mladou hereckou crew a poslat je na moře s tím, že budou pirátit není úplně jednoduchá záležitost a ač zde casting rozhodně není hvězdný, tak musím říct, že to jako celek funguje skvěle a to zejména díky nabušeným soubojům, které jsou a dobře vytvořeným postavám. (Velká čest to přeloze). Masky i překvapivě dobré CGI jen výtečně doplňují nejlepší pirátskou akci od té doby, co jsem dokoukala Black Sails. 9/10 ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Na jedné zdi je vidět plakát, který říká, že jedna herečka tragicky zemřela na jevišti. Její jméno je Victoria Cindry, což je nemrtvá společnice doktora Hogbacka z Thriller Barku, která se prvně objevila v kapitole 446. (KaraMikesova)
  • Když se Mihawk (Steven John Ward) střetne s donem Kriegem (Milton Schorr), je na zemi vidět poražený Perla. Muž, se kterým se původně utkal Sandži na Baratii v anime a v manze. (KaraMikesova)
  • Když je v epizodě představena Alvida (Ilia Isorelýs Paulino), jeden z pirátů, Heppoko (Rendani Mufamadi), před ní drží zrcadlo, což je ironie, protože podle tvůrce mangy Eiičiró Ody je tohle přesně jediná luxusní věc, kterou na své lodi nemá. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama