Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 1
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět One Piece je mi zcela cizí a nemám o něm žádné povědomí. Seriál mne nijak nezaujal, je to navzdory jisté brutalitě takové naivní a dětské. Navíc mi připadá, že jsem už podobné scény viděla někde jinde. Z postav mne zaujal jen samuraj. Ostatní mne spíše iritovali, nejvíce asi Monkey D. Luffy, ten mi lezl na nervy přímo ukázkově. Byť ten kluk má fakt boží úsměv. Možná, kdyby mi bylo 12, bych se bavila. Takto jsem se spíše nudila. poctivě jsem vydržela koukat do půlky, pak už jen rychlo jukem a i to bylo až dost. Pořád jsem čekala na nějaký smyslu plný děj, ale ani ťuk. Zjevně nejsem cílová skupina. Za mne trhlá slabota, tak za jednu gumov hvězďuli s odřenýma ušima. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

One Piece neznám, neviděl jsem, nečetl jsem. Tenhle seriál, je ovšem neskutečně úžasnou vstupenkou do toho předlouhého a bohatého příběhu, jakým původní dílo je. Postavy jsou sympatické, příběh je zábavný a zajímavý, CGI a kinematografie vysoce převyšují Netflixovský standart a dávají live-action verzi kultovní mangy ten správný feel, aby to působilo přirozeně a zároveň připomínalo japonský animák. Louffyho cesta a charakter jsou klasickým stereoptypem pro tento žánr, ale je dost funkční na to, aby mě bavil a donutil mě těšit se na další plavbu. Seriál ovšem není dokonalý a ať už jde o několik konců poslední epizody, pár zkrácených charakterových zásahů do příběhu ve scénáři a dětské herce (btw flashbacky jsou jinak taky v topu) … jsem schopen to vše přehlídnout a napálit tomu pětikvalt. Bavilo mě to a doufám, že bude i každého člověka, který nezná originál nebo má dostatek rozumu v hlavě, aby si tuto verzi dokázal užít jako já. 8,5/10 hype na zbytek miluju to. ()

Reklama

Masrii 

všechny recenze uživatele

Vtipné, akční, vizuálně krásné, hlavní postavy bez výjimky sympatické. Vytknout tomu moc nejde. Anime prakticky vůbec nesleduju, nikdy jsem o tomto neslyšel, ale tahle verze mě více než příjemně překvapila. Luffy je parádně střelený a stejně jako jeho posádka ho nemůžu nenásledovat. Piráti záporáci mají každý taky své kouzlo. První série nám představila původ všech hrdinů no a nezbývá než doufat, že nás čeká parádní podívaná i v budoucnu. 95% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pozitivní, pirátské překvapení (doteď jsem netušil, že One Piece existuje)! Americká verze japonské mangy/anime oplývá hravostí a něčím příjemným, těžko popsatelným. Vzhled seriálu koliduje mezi pirátským středověkem a moderní dobou, aniž by to bylo divné. Místy béčkový vzhled a provedení do příběhu překvapivě přirozeně zapadají. Sympatická sbírka charakterů a dobrý děj mě donutili vidět celých osm epizod v kuse. Všichni, kdo mají ve svém nitru kus snícího dítěte, budou nadšeni! Trailer. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitná adaptácia hlavne po technickej stránke (kamera, strih a dokonca aj fajn CGI). Áno príbeh sa musel skrátiť, upraviť a dokonca aj pozmeniť, čo ortodoxným fanúšikom môže vadiť, ale pre nováčikov skvelé privítanie do tohto šialeného anime/manga sveta. Som zvedavý a teším sa na druhú sériu, a veľmi som rád, že aj vďaka tomuto seriálu množstvo ľudí spozná čaro anime/mangy... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Když Rogera (Michael Dorman) popraví, jedna utíkající divačka má na košili hvězdu, což je módní značka oděvní společnosti Criminal, kterou založila mluvící hvězdice Pappag, jež se později objevila i v předloze. (KaraMikesova)
  • Na jedné zdi je vidět plakát, který říká, že jedna herečka tragicky zemřela na jevišti. Její jméno je Victoria Cindry, což je nemrtvá společnice doktora Hogbacka z Thriller Barku, která se prvně objevila v kapitole 446. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama