Reklama

Reklama

One Piece

(seriál)
Trailer 3
USA, (2023–2025), 8 h 32 min (Minutáž: 49–64 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(9)

Monkey D. Luffy, mladý pirát ve slamáku, se v téhle hrané adaptaci populární mangy vydá s pestrou partičkou přátel na velkolepou výpravu za pokladem. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (146)

seko0408 

všechny recenze uživatele

Myslim si, ze o One Piece uz pocul kazdy, ale len malo kto sa rozhodne sledovat anime ktore ma cez 1000 casti. Tesil som sa na tento pocin, ale zaroven som si od toho nic nesluboval. Som rad ze netflix mnohych (vratane mna) prekvapil. Mozme si byt isty, ze z tohto uspechu vytazi maximum a natiahne seriu donekonecna a este dalej :D Zostava nam verit ze si dalsie serie udrzia kvalitu. Za mna teda velmi pekny dobrodruzny vtipny aj napinavy serial ktory rozhodne odporucam :) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Předloha je pro mne velká neznámá, ale seriál je nádherně imaginativní a zábavná věc, šikovně balancující mezi manga infantilností a dramatickou linkou. Naštěstí to i přes značné odlehčení napínavé je, umírá se tu a nebezpečí je citit, jinak by to bylo asi přeci jen už moc naivní. Zábavné různorodé postavy jsou navíc originálně a zajímavě obsazené a stylizace, barevnost a naprosto skvělá hudba to táhne hodně nahoru a další řady už nedočkavě vyhlížím. ()

Reklama

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Krásná, barevná a hravá jízda, která potěší všechny, kdo mají v sobě ještě aspoň ždibec mladistvého nadšení, nerozvážnosti a víry, že všechno dopadne dobře. Casting je pecka. Iñaki je prostě Luffy - z očí mu kouká sto čertů a srší tak energií, že se nedivíte, když svým nadšením strhne většinu lidí okolo. Ostatní mu zdatně sekundují, zejména Makkenjův Zoro. A vůbec celá parta má mezi sebou příjemnou chemii, kdy člověk věří, že i v reálu jsou kamarádi. O existenci One Piece jsem věděla, znala jsem i Luffyho a Zora, jejichž magnetky nám zdobí ledničku, ale jinak jsem k seriálu přistupovala bez znalosti mangy, neposoudím tak, jak moc je věrná předloze. Na druhou stranu, co funguje na papíře, nemusí fungovat v audiovizuální formě. IMHO scénárista i režie odvedli dobrou práci, kdy jsem si seriál maximálně užila a po závěrečném díle měla po dlouhé době pocit, že jsem viděla něco nového a zábavného. Netrpělivě budu vyhlížet 2. řadu a při čekání si určitě párkrát úvodní jízdu zopáknu. ()

ADIO45 

všechny recenze uživatele

One Piece je skvělou volbou pro fanoušky dobrodružství, akce a přátelství. Sledujete příběh skupiny pirátů v čele s kapitánem Luffym, kteří hledají legendární poklad známý jako One Piece. Tato série je plná pozitivního ducha, odhodlání a přátelství, a v průběhu příběhu se vytvářejí silné vazby mezi postavami. Navíc má skvělé akční scény a vtipné momenty, což ji dělá zábavnou volbou pro širokou škálu diváků. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně chytlavé a hravé, nečekaně dobře hrané ztvárnění mangy. Seriál vsadil na lásku a cit k předloze (to bohužel není zvykem) a je to znát. Prakticky neznámí herci, chytlavá hudba, barevný svět a zábava.  Tohle mě vrátilo do dětství, kdy jsem pár dílů anime náhodou viděl. U One Piece nejde pociťovat nic jiného, než radost. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (23)

  • Nami (Emily Rudd) má v první epizodě stejné oblečení, které měla její předloha v jednom z Odových raných návrhů. Tehdy měla mít ještě umělou ruku a velkou sekyru. (KaraMikesova)
  • Při souboji na mariňácké základně s místním velitelem Sekerníkem Morganem (Langley Kirkwood) udělá Zoro (Makkenjú Arata) trik, při kterém se stane chyba s rekvizitou a dotyčná pochva s mečem se zkřiví. (CarnTheNunya)
  • Když se Mihawk (Steven John Ward) střetne s donem Kriegem (Milton Schorr), je na zemi vidět poražený Perla. Muž, se kterým se původně utkal Sandži na Baratii v anime a v manze. (KaraMikesova)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2023

Blíží se konec roku, a tak opět nastal čas na bilancování toho, které filmy a seriály z letošní produkce se umístily nejlépe v ČSFD žebříčku, jehož podoba není ovlivněna ničím jiným než celkovým… (více)

Reklama

Reklama