Reklama

Reklama

Ostrov

Trailer

Obsahy(1)

Richard (Jiří Langmajer) a Alice (Jana Plodková) se na exotické dovolené pohádají, protože Richard se chce nechat rozvést. Rozhodnou se, že odletí předčasně domů, ale jejich malý letoun ztroskotá na opuštěném ostrově, Richard a Alice jsou tak nuceni společně čekat na záchranu. Osamělí trosečníci se na tropickém ostrůvku musí postarat nejen o svou záchranu a přežití, ale také začít znovu spolupracovat a hledat k sobě cestu zpátky. (Cinemart)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

Langy10 

všechny recenze uživatele

Krásné prostředí, dobří herci, ale ten suchý, až otravný humor? Katastrofa. Neškodný spoiler:   Jsem ztroskotaný na ostrově a řeknu své partnerce pojď obhlédnout místo a ona mi odvětí (se šrámama na obličeji) -takhle přeci nikam nemůžu.    Jako vážně se tomu smálo celé kino? V tomhle duchu se víceméně nese celý film. A to nemluvím o tom, že to docela solidně zkopčili z filmu 6 dní a 7 nocí s Harrisonem Fordem. 40% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Naprostá nuda a pravděpodobně cílová skupina bude 50+. Prostředí zde nefiguruje jen jako doplněk kvalitně napsaného scénáře, ale jako prostředek pro nějaké pobavení diváka. Jelikož nic jiného ve filmu nevidíte. Herectví 2 hlavních herců už ani nepomůže, jelikož nekvalitní práce kameramana ho úplně zabila. Silně nedoporučuji a za mě naprostá ztráta času a peněz. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto zbytečný a předvídatelný film, jenž představuje mrhání talentem tvůrců a herců, mrhání času diváků a mrhání peněz všech platících. Jediné rozumné vysvětlení vzniku Ostrova může být touha celého štábu vyrazit do exotiky. Ale to si může splnit každý za své a nemusí do balit do hávu nutnosti natočit film o ničem. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Langoš s Plodkovou nikdy nebudou Douglas a Turner na opuštěném ostrově a Havlík s Oberfalcerem určitě nechtěli tvořit real survival na hraně života a smrti. V rámci filmařské zahraniční dovolené kdesi do Thajska ucházející v lokaci. Zbytek už je opět skvěle ušetřená práce zvlášt při pádu letadla, kdy neuvidíte ani prd. Oba protagonisté jsou již vyplavení s těžkými pohmožděninami na luxusní pláži s jednou slepicí. WARNING SPOILERS: Spíše než přežití zde řeší manželské problémy, jídla je prej dostatek a svoji budoucnost nechávají na nechtěně prodloužené dovolené.  S přibývajícím časem si vše vyříkají, rány fyzické a duševní zázračně mizí a dvojice si to vlastně náramně užívá a strašně jim to sluší. Zmateně poposedávám,  protože mi to postrádá smysl koukat na spoko lidi čekající Thajce, který se vynoří z lesa a odveze je na loďce.WTF.. 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedat, že čo som čakal, to som aj dostal. I keď po prečítaní obsahu som čakal niečo podobne filmu Šesť dní, sedem nocí , nakoniec mi to pripomínalo návrat do modrej lagúny na český spôsob. Ja by som na to nikdy do kina nešiel, ale keď si žena niečo zaumieni, nepohne s ňou ani sedem voľou a ja som na to bol sám. Takže je to štandardná ostrovná rozprávočka, ktorá je len sem-tam vtipná, herecky slušná a dramaticky nezaujímavá. Pán režisér dal krásnu destináciu, v pohode hercov, ale ďalej to už bola len vata. Máličko vtipu a celkom uspávací ton a tak zamrzí tých 12 eur, ale doma by som takéto dobrodružstvo nezažil. Škoda, že to do ruky nechytil schopnejší režisér, slabé 3*. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (13)

  • Když se na vodě objeví nafukovací člun a Richard (Jiří Langmajer) s Alicí (Jana Plodková) k němu běží, tak Alice do něj skočí a namočí si vlasy. V dalším záběru člun vytahuje z vody a vlasy má suché. (griph)
  • Richard (Jiří Langmajer) říká: „Ponesou nás mořský proudy jako Motýlka.“ Henri „Papillon“ Charriere (Steve McQueen) prchal ve filmu Motýlek (1973) z vězeňského ostrova, ne však za pomoci mořských proudů, ale správně zvolené odlivové vlny. (sator)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama