Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

Brooks 

všechny recenze uživatele

Iba priemerne zábavná thrillerová konverzačka so šiestimi postavami zatvorenými v dvoch miestnostiach, s poltuctom povinných zvratov a tuctom logických dier. Rafinovanejšie napísaný scenár, ktorý by lepšie pracoval s postavami a ich motiváciami, by určite neuškodil. Mark Rylance uveriteľný v oboch polohách, ale kráľom je tu mafiánsky boss Simon Russell Beale. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Chytře vypointovaná a kostýmy a kulisami naprosto odzbrojující komorní gangsterka, která láká na pár zvučných hollywoodských jmen a tak trochu přináší i v roce 2022 zpátky vibe těch staromilských detektivek, které bohužel téměř vymizely. A je to obrovská škoda, protože já osobně bych si tohle užil i v kině. Namísto prázdných blockbusterů, které tyhle malé, ale osobité projekty z plátna vypuzují. [viděno na SkyShowtime 3.11.2023] ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká, jak se z minima dá udělat maximum. To si tak jeden anglický krejčí ( pardon střihač !) v klidu stříhá a šije obleky a do toho mu tam začnou chodit lidi, které tam nechce, ale nic moc s tím nemůže udělat. Až jednou... A vo tom to je. Najednou musí něco začít dělat...a to je ten šperk a navíc celou dobu v jedné místnosti. Opravdová chuťovka kterou by nikdo nečekal. Za mě nadšených 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JESTLI NEUSILUJETE O DOKONALOST, NIKDY NIC NEVYTVOŘÍTE…“   Starej krejčí (hovno krejčí – střihač!), Anglán, co poznal svět, je zataženej do gangsterskejch záležitostí… Je to komorní, dramatický, konverzační a pomalu se před náma rozehrává až Tarantinovská zápletka. (Nebo ta od Guy Ritchieho?) Prostě jedna místnost, několik postav a mrtvol. A jsem zvědavej, jestli tohle Graham Moore dokáže zopakovat!     /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Podnikám v oboru, kde se občas něco zvláštního stane.  2.) Lidi si mě pletou s krejčím.  /// Thx za titule „num71“.                PŘÍBĚH  *****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Uzas sledovat, s akou dokonalostou vie Mark Rylance zahrat na prvy pohlad stoicky nevyraznych podivinov a pritom z neho "citit" Royal Academy of Dramatic Art v Londyne uplne autenticky. Pan herec. Film sa mi pacil, ziadna nuda, hoci je to komornejsie, ako by sa mohlo zdat. Cely cas sme v jednom krajcirstve a susediacej dielni, menia sa len osoby na scene. Stoji to na vybornych dialogoch, ocakavaniach a budovani napatia. Slecna trosku rusila, avsak inak sa jedna o cistokrvnu staru skolu s vybornou kamerou a uz spominanym dokonalym "Anglanom" Markom Rylance-om. Odporucam. 80% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama